none
Standalone WDS credentials RRS feed

  • שאלה

  • היי,

    הקמתי שרת WDS תחת פלטפורמה של Server 2012 r2. השרת הוא Standalone. שרת הDHCP הוא הפיירוול (FORTIGATE)
    כשאני מעלה מחשב בPXE, הBOOT Image עולה ומבקש שם משתמש וסיסמא.

    מאחר והסביבה איננה בדומיין, אני מזין את שם המשתמש של האדמיניסטרטור המקומי, אך משום מה הוא מציג את השגיאה:
    An error has occurred while processing your request. the name provided is not a properly formed account name.


    מישהו יודע מה הבעיה? אולי פספסתי משהו?

    תודה


    • נערך על-ידי AdiMahluf יום חמישי 10 אפריל 2014 14:46
    יום חמישי 10 אפריל 2014 14:21

תשובות

  • שלום עדי,

    1. אני מציע שתבדוק שהפורמט של משתמש והסיסמה שלך נכונים:
      Domain\User או User@domain
    2. תבדוק את השעה ב Bios של המחשב - צריך להיות זהה לשרת.
    3. תלחץ על Shift + F10 או מה שמקפיץ את ה CMD ותוודא שיש לך גישה לשרת ושיש גישה לשיתוף בשרת עם משתמש וסיסמה.
    4. תבדוק: http://social.technet.microsoft.com/forums/windowsserver/en-US/0e69d9cb-96e2-4648-806c-a64b7335228f/windows-deployment-services
    5. תוודא שאנטי וירוס לא מפעיל FW או חוסם לך את הגישה.


    Please take a moment to Vote as Helpful and/or Mark as Answer where applicable. Thanks.


    • נערך על-ידי Idan Vexler יום חמישי 10 אפריל 2014 14:57
    • סומן כתשובה על-ידי AdiMahluf יום חמישי 10 אפריל 2014 15:24
    יום חמישי 10 אפריל 2014 14:55
  • היי עידן,

    תודה על התשובה. הבעיה נפתרה חלקית.

    ראשית, אני עדיין לא מבין למה אני צריך להזין דומיין. כמו שציינתי, הסביבה היא WORKGROUP. המקסימום שעשיתי הוא administrator\.
    בנוסף, השעה בBIOS תקינה. ניסיתי גם ממכונה וירטואלית שיושבת על אותו השרת ואני מקבל את אותה השגיאה.
    לא מותקן אנטיוירוס כלל.
    הנושא עם הCMD נתן לי בסופו של דבר כיוון - ניסיתי לבצע שיתוף תיקייה בעזרת net use, אך קיבלתי שגיאה. רק כשהגדרתי את היוזר כך - 
    localhost\administrator זה עבד לי.
    ניסיתי זאת עם הWDS, וזה אכן עבד.

    מישהו יודע איך מורידים לגמרי את האוטנטיקציה? גם ככה מדובר בסביבת טסט.

    תודה
    • סומן כתשובה על-ידי AdiMahluf יום חמישי 10 אפריל 2014 15:24
    יום חמישי 10 אפריל 2014 15:24

כל התגובות

  • שלום עדי,

    1. אני מציע שתבדוק שהפורמט של משתמש והסיסמה שלך נכונים:
      Domain\User או User@domain
    2. תבדוק את השעה ב Bios של המחשב - צריך להיות זהה לשרת.
    3. תלחץ על Shift + F10 או מה שמקפיץ את ה CMD ותוודא שיש לך גישה לשרת ושיש גישה לשיתוף בשרת עם משתמש וסיסמה.
    4. תבדוק: http://social.technet.microsoft.com/forums/windowsserver/en-US/0e69d9cb-96e2-4648-806c-a64b7335228f/windows-deployment-services
    5. תוודא שאנטי וירוס לא מפעיל FW או חוסם לך את הגישה.


    Please take a moment to Vote as Helpful and/or Mark as Answer where applicable. Thanks.


    • נערך על-ידי Idan Vexler יום חמישי 10 אפריל 2014 14:57
    • סומן כתשובה על-ידי AdiMahluf יום חמישי 10 אפריל 2014 15:24
    יום חמישי 10 אפריל 2014 14:55
  • היי עידן,

    תודה על התשובה. הבעיה נפתרה חלקית.

    ראשית, אני עדיין לא מבין למה אני צריך להזין דומיין. כמו שציינתי, הסביבה היא WORKGROUP. המקסימום שעשיתי הוא administrator\.
    בנוסף, השעה בBIOS תקינה. ניסיתי גם ממכונה וירטואלית שיושבת על אותו השרת ואני מקבל את אותה השגיאה.
    לא מותקן אנטיוירוס כלל.
    הנושא עם הCMD נתן לי בסופו של דבר כיוון - ניסיתי לבצע שיתוף תיקייה בעזרת net use, אך קיבלתי שגיאה. רק כשהגדרתי את היוזר כך - 
    localhost\administrator זה עבד לי.
    ניסיתי זאת עם הWDS, וזה אכן עבד.

    מישהו יודע איך מורידים לגמרי את האוטנטיקציה? גם ככה מדובר בסביבת טסט.

    תודה
    • סומן כתשובה על-ידי AdiMahluf יום חמישי 10 אפריל 2014 15:24
    יום חמישי 10 אפריל 2014 15:24
  • כדי לבטל את האוטנטיקציה יש להשתמש בקובץ Unattend.xml

    http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj648426.aspx

    למיטב זכרוני, עליך להגדיר גם את שפת מערכת ההפעלה באותו קובץ על מנת שההתקנה לא תקפיץ שאלה נוספת של שפה.

    כמה דוגמאות: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc732280(v=ws.10).aspx#Image1

    ההמלצה שלי היא להשתמש ב Windows System Image Manager - WSIM כדי לבנות את קובץ Unattend.xml

    שים לב, מערכת ההפעלה שעליה אתה מריץ את WSIM חייבת להיות באותה ארכיטקטורה של האימג' שלך (x64 או x32) אחרת תיהיה לך בעיה לבנות את הקובץ . עוד בנושא:

    http://www.techshifter.com/2011/10/03/managing-a-windows-7-mui-image-deployment-with-sccm-osd/


    Please take a moment to Vote as Helpful and/or Mark as Answer where applicable. Thanks.


    • נערך על-ידי Idan Vexler יום חמישי 10 אפריל 2014 20:20
    יום חמישי 10 אפריל 2014 20:16