none
התקנתי Exchange 2013 אך לא מתחיל לגלוש ל GUI RRS feed

  • שאלה

  • הי,
    התקנתי Exchange 2013 stand alone על שני שרתי 2008 בדומיין.

    לאחר שהסתיימה ההתקנה אני מנסה לגשת ל ECP בכדי לנהל את שרת הדואר דרך האקספלורר,

    והוא מראה לי שגיאה כאשר אני גולש ל  http://<serverFQDN>/ecp. 

    ניסיתי לא מעט דברים וכלום לא עוזר. אשמח לעזרתכם.

    האם עליי להיעזר במדירך הנ"ל? :

    http://www.curu.ca/2013/01/how-to-re-create-ecp-virtual-directory-in-exchange-2013/

    זו ההודעה שאני מקבל:

    Server Error in Application "DEFAULT WEB SITE"

    <fieldset>

    HTTP Error 404.0 - Not Found

    The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

    </fieldset>
    <fieldset><legend>Detailed Error Information</legend>
    Module IIS Web Core
    Notification MapRequestHandler
    Handler StaticFile
    Error Code 0x80070002
    Requested URL https://x.x.x.x:443/ecp
    Physical Path C:\inetpub\wwwroot\ecp
    Logon Method Anonymous
    Logon User Anonymous
    </fieldset>

    אשמח לעזרתכם כי אני די מיואש והבעייה מתרחשת בשני השרתים.

    אולי עליי להתקים את ה Commulative update?

    תודה:)


    • נערך על-ידי dwade03 יום ראשון 10 נובמבר 2013 16:33
    יום ראשון 10 נובמבר 2013 16:12

תשובות

  • חברים, תודה לכולם על התשובות.

    בסופו של דבר, הבעייה התרחשה כיוון שלא התקנתי את ה Client Access Role.

    ברגע שהוספתי אותו ה EAC עלה כמו שצריך.

    להלן התשובות:

    ליזהר:
    מדובר בסביבת מעבדה, ולא Production
    הקמתי לשם כך דומיין נפרד בסביבת 2008, שלא הותקן עליו לפני כן כמובן Exchange
    מדוע קיימת ההמלצה להתקנה על 2012 ולא 2008? אשמח להסבר

    ליובל:
    השרת אותחל, לא התקנתי עדכונים אחרונים.
    לכן שאלתי האם מומלץ להתקים את שני ה Cumulative updates 

    לאלי: תודה על ההמלצה:)

    • סומן כתשובה על-ידי Eran Sharvit יום שלישי 12 נובמבר 2013 09:51
    יום שני 11 נובמבר 2013 11:09

כל התגובות

  • שלום.

    קודם כל אנא תציין אם מדובר בסביבת מעבדה לנסיונות, או מערכת פעילה של ארגון כלשהו?

    האם מדובר בארגון עם גרסת EXCHANGE קודמת?

    במקרה כזה בשביל שתוכל להיכנס לממשק ניהול יש להעביר את תיבת ה administrator לשרת החדש.

    כמו כן אני רוצה להמליץ שהתקנות חדשות של exchange 2013 יבוצעו על שרת עם מערכת הפעלה windows server 2012 במקום 2008 .

    להת

    יזהר


    Yizhar Hurwitz http://yizhar.mvps.org

    יום ראשון 10 נובמבר 2013 16:36
  • שלום רב,

    מעבר להמלצות של יזהר, האם התקנת את העדכונים האחרונים ל EXC + איתחלת את השרת?


    Best Regards, Yuval Sinay, Shadowall Group CTO http://www.shadowall.net , Blog: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/yuval14

    יום ראשון 10 נובמבר 2013 21:45
  • הי,

    האם הותקן תפקיד ה-CAS בשרת? או שהותקנו שני התפקידים Mailbox ו-CAS על אותו שרת?

    האם רכיב ה-Windows Identity Foundation הותקן? אם כן תסיר ותתקין מחדש.

    תוכל להיעזר במאמר הבא לבעיה הנ"ל, http://blogs.microsoft.co.il/blogs/eshlomo9/archive/2012/10/22/eac-exchange-2013.aspx

    בעיה נוספת שיכולה להיות היא בעית אוטנטיקציה, ישנו מאמר נוסף שנתקלתי בו לאחרונה, http://support.microsoft.com/kb/2778897/en-us

    אלי.


    Email:eshlomo9@hotmail.com;Twitter:https://twitter.com/EliShlomo1


    • נערך על-ידי Eli_ShlomoMVP יום שני 11 נובמבר 2013 05:29
    יום שני 11 נובמבר 2013 05:29
  • חברים, תודה לכולם על התשובות.

    בסופו של דבר, הבעייה התרחשה כיוון שלא התקנתי את ה Client Access Role.

    ברגע שהוספתי אותו ה EAC עלה כמו שצריך.

    להלן התשובות:

    ליזהר:
    מדובר בסביבת מעבדה, ולא Production
    הקמתי לשם כך דומיין נפרד בסביבת 2008, שלא הותקן עליו לפני כן כמובן Exchange
    מדוע קיימת ההמלצה להתקנה על 2012 ולא 2008? אשמח להסבר

    ליובל:
    השרת אותחל, לא התקנתי עדכונים אחרונים.
    לכן שאלתי האם מומלץ להתקים את שני ה Cumulative updates 

    לאלי: תודה על ההמלצה:)

    • סומן כתשובה על-ידי Eran Sharvit יום שלישי 12 נובמבר 2013 09:51
    יום שני 11 נובמבר 2013 11:09
  • הי,

    שמח שהסתדרה הבעיה, מעבר לכך מומלץ להתקין את CU1.

    בעדכון CU2 נתגלתה בעיה מול Hub Transport שנתקע אחת לכמה שעות ולכן מומלץ להמתין.

    אלי.


    Email:eshlomo9@hotmail.com;Twitter:https://twitter.com/EliShlomo1

    יום שני 11 נובמבר 2013 21:09