none
Blank message body when sending or receiving HTML formated emails Exchange 2010 RRS feed

  • שאלה

  • שלום לכולם

    התקנת שרת חדש EXCHANGE 2010 הישן היה EXCHANGE 2003

    העברתי את כל ה mailbox בהצלחה בלי תקלות

    הבעיה היחידה שנוצרה לי היא

    יש לי שרת טרמינל 2008 לא R2  שמריץ אוטלוק 2007  אחד המשתמשים מקבל מיילים כאשר בגוף ההודעה אין מלל

    מה שהספקתי לעלות הוא שעם שולחים לו  ב HTML אז הבעיה צצה וגם דרך ה OWA לא רואים מלל

    עם שולחים לו מייל ב  Plain Text  הוא מקבל בסדר וגם ב  OWA מקבל בסדר

    ראיתי פורום שמדברים על הבעיה בדיוק כמו שלי  (קישור מצורף) הרבה מדברים על אנטי וירוס NOD32 ובעיקר בטרמניל מול שרת 2010

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/exchange2010/thread/8bcfad9b-21a8-40ef-a748-e96896648258/

    אז הסרתי אותו משרת הטרמינל וזה לא מסתדר גם בשרת ה EXCHANGE 2010 לא מותקן עדיין אנטי וירוס כעת

    אשמח לרעיונות נוספים כי ממש נגמר לי הרעיונות

    תודה מראש לכולם

    שבת 02 יוני 2012 04:23

תשובות

כל התגובות

  • ניסית לבנות פרופיל חדש למשתמש?

    בברכה, יובל סיני, יועץ טכנולוגיות, אתר אינטרנט: http://www.ben-shushan.net Blog: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/yuval14/

    שבת 02 יוני 2012 08:13
  • הי יובל

    האמת שלא חשבתי על לבנות פרופיל מחדש.  אותו משתמש מחזיק בתיבה 18.8 גיגה ולא בא לי להיכנס לזה

    (עם לא יהיה ברירה אני ילך על הצעד הזה)

    מה שכן ביטלתי את הפיירוול בשרת ה EXCHANGE 2010 

    אחרי זה בצעתי שליחות מייל ליוזר מכול מיני מקומות את כולם הוא קיבל בסדר וב -  HTML

    השאלה איפה זה יחכה לי בסיבוב מבחינת ביטול פיירוול ויכול מאוד להיות שהתקלה תחזור

    שבת 02 יוני 2012 10:11
  • שלום רב,

    מכיוון ששרת הטרמינל מונע שימוש (כבחירת מחדל) ב CACHE MODE, אין סיבה שלא לבנות למשתמש פרופיל נוסף, ולבדוק את תקינות העבודה.

    לדעתי אין קשר לסוגיית ה FW בשרת, אלא אם אתה עובד עם מערכות צד שלישי המנסות לגשת ל OUTLOOK וכדומה ע"י API רשתיים וכדומה.

    בנוסף, וודא שיש לך RU3 על שרת הדואר, בהנחה שהתקנת אותו עם SP2.

    מה שכן, נתקלתי לא פעם בבעיות של מנועי אנטי וירוס שגרמו לתופעות שונות, ולפיכך ראוי לוודא שאין אנטי וירוס ל EXCHANGE פעיל.

    בהצלחה


    בברכה, יובל סיני, יועץ טכנולוגיות, אתר אינטרנט: http://www.ben-shushan.net Blog: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/yuval14/

    שבת 02 יוני 2012 10:15
  • טוב אני לא ממש חשבתי על זה....)-:  SP2

    ה EXCHANGE מותקן SP1

    אני מתקין את ה SP2  ונראה לי שזה אמור לפתור את הבעית האלו

    יש לדעתך בעיות שיכולות לצוץ לי אחרי העדכון כי הארגון כבר עובד על השרת דואר

     
    שבת 02 יוני 2012 10:37
  • הי יובל

    אני מתקין קודם את

    Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 (SP2)

    זהו קובץ של 535 מגה

    ואחרי זה

    Update Rollup 3 for Exchange Server 2010 Service Pack 2 (KB2685289)

    גודל קובץ 33.2 מגה

    אני לא טועה?

    שבת 02 יוני 2012 10:56
  • שלום רב,

    א. תסיר כל כלי אנטי וירוס שיש על השרת ותאתחל.

    ב. גבה את השרת (כולל מערכת הפעלה + EXC).

    ג. עבור על:

    http://blogs.microsoft.co.il/blogs/yuval14/archive/2012/05/07/best-practice-installing-exchange-2010-service-packs-amp-rollups.aspx

    ואכן, תתחיל ב SP2 ומשם ל RU3. שים לב שהתהליך יכול לקחת מספר שעות של השבתה, כך שתתכנן את הלו"ז בהתאם.

    בהצלחה


    בברכה, יובל סיני, יועץ טכנולוגיות, אתר אינטרנט: http://www.ben-shushan.net Blog: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/yuval14/

    • סומן כתשובה על-ידי Eran Sharvit יום שלישי 12 יוני 2012 15:42
    שבת 02 יוני 2012 11:36
  • הי יובל

    רב תודות על העזרה

    אני יבצע את העדכונים !

    ושוב תודה

    ארז

    שבת 02 יוני 2012 11:43
  • שלום.

    הבעיה קשורה כמעט בוודאות לאנטי וירוס nod32 מגרסה ישנה, אבל שים לב שהוא כנראה מותקן על אחת התחנות (ברשת או מחשב מרוחק).

    כאשר outlook פתוח באותה תחנה עם אנטי וירוס ישן, הוא ניגש להודעות ומשבש אותן, ולא מספיק מה שעשית ב terminal או אם אתה בודק דרך OWA .

    לגבי SP2 - את זה בכל מקרה מומלץ להתקין, אבל כנראה לא קשור לבעיה.

    להת

    יזהר


    Yizhar Hurwitz http://yizhar.mvps.org

    שבת 02 יוני 2012 20:29
  • בוקר טוב אני מחזק את מה שיזהר אמר  זה בעייה ידועה בNOD32.

    בנוסף אני גם נתקלתי שההתקנה על שרת המיילים גרמה לתופעה.

    תראה אם אתה יכול להסיר (באופן זמני כמובן)  את האנטי וירוס  גם אם זה רק בשביל לשלול.

    בקשר לSP2  כמו כולם גם אני ממליץ להתקין . אבל עם לא התקנת עוד  לדעתי  תבצע את הבדיקות של האנטי וירוס  ורק אחרי

    לתכנן את ההתקנה של הSP.


    rez@sysdarts.com



    • נערך על-ידי Roei Even-Ziv יום ראשון 03 יוני 2012 05:25
    יום ראשון 03 יוני 2012 05:19
  • שלום,

    בנוסף למה שרשמו כאן החברים.

    אתבדוק גם את הדברים הבאים:

    1. שאתה עובד עם IE 9.0 בשרת TS.

    2. שלא מותקן S/MIME control על שרת ה-TS.

    3. אם הבעיה מופיעה עם plain text בלבד אז ישנה בעיה עם ה-Outlook, תבצע עדכןם SP ל-Outlook ותיצור פרופיל מחדש.

    4. תבצע בדיקה מתחנה חיצונית עם OWA ו-Outlook ותוודא מאיפה הבעיה מגיעה האם מהשרת דואר או מה-TS.

    אלי.


    אירוע Unified Communication User Group יצא לדרך, המפגש יתקיים בתאריך ה-28.6 בשעה 17:30. אשמח לראותכם.

    יום ראשון 03 יוני 2012 15:39
  • הי erezap,

    אשמח אם תוכל לעדכן אותנו בסטטוס השאלה: האם הסרת האנטיוירוס עזרה או התקנת SP2?

    תודה,

    צוות הפורומים


    מיקרוסופט מציעה שירות זה ללא תשלום, למטרת סיוע למשתמשים והעשרת הידע הקשור בטכנולוגיות ובמוצרים של מיקרוסופט. תוכן זה מתפרסם כפי שהוא והוא אינו מעיד על כל אחריות מצד מיקרוסופט.

    יום רביעי 06 יוני 2012 10:01
  • לא התקנתי SP2  עדיין

    התקנתי rollup6   ל SP1

    וזה נראה שפתר את הבעיה לאותו משתמש

    יום חמישי 07 יוני 2012 05:38