none
Page can't be displayed - IE11 RRS feed

  • Question

  • Hello,

    sorry, i'm not a computer wizard although I know my way around a bunch of these things.  Have the strangest thing, which I can't figure out.  I have this website, which is giving me always the "Page can't be displayed" error, together with the TLS and RC4 comments.

    Strangly enough, this is the only site where this happens.  All other various sites are accessible (e.g. Google, Facebook, Youtube), so it doesn't seem to be a connectivity problem.   FYI : i also get this same problem with Chrome.

    I believe I had no problems with this on my previous computer, who also had IE11.  It must be some of the security settings or some kind of access right, although nothing special is installed.

    I have the TLS 1.0, 1.1 and 1.2 turned on.  I also tried using the SSL 2.0 & 3.0 but no success.

    Any suggestions ?

    Thursday, September 22, 2016 11:31 AM

Answers

  • Hi,

    Based on your description, I noticed the “Page cannot be displayed” message. Like the screenshot below?

    It seems that when a website requests a client certificate (such as for authentication), Internet Explorer 11 cannot send the certificate if the TLS 1.2 and TLS 1.1 secure protocols are enabled.

    Please refer to the link:

    Client certificate request fails when TLS 1.2 and 1.1 secure protocols are enabled in Internet Explorer 11: https://support.microsoft.com/en-us/kb/2988411

    In addition, also check this article for reference:

    "Internet Explorer cannot display the webpage" error

    https://support.microsoft.com/en-us/kb/956196

    Best Regards,

    Tao


    Please remember to mark the replies as an answers if they help and unmark them if they provide no help. If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Friday, September 23, 2016 9:53 AM
    Moderator

All replies

  • Hi,

    Based on your description, I noticed the “Page cannot be displayed” message. Like the screenshot below?

    It seems that when a website requests a client certificate (such as for authentication), Internet Explorer 11 cannot send the certificate if the TLS 1.2 and TLS 1.1 secure protocols are enabled.

    Please refer to the link:

    Client certificate request fails when TLS 1.2 and 1.1 secure protocols are enabled in Internet Explorer 11: https://support.microsoft.com/en-us/kb/2988411

    In addition, also check this article for reference:

    "Internet Explorer cannot display the webpage" error

    https://support.microsoft.com/en-us/kb/956196

    Best Regards,

    Tao


    Please remember to mark the replies as an answers if they help and unmark them if they provide no help. If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Friday, September 23, 2016 9:53 AM
    Moderator
  • Hi,

    We haven’t heard from you for a couple of days, have you solved the problem? How about the solution we have provided? We are looking forward to your good news.

    Best Regards,

    Tao


    Please remember to mark the replies as an answers if they help and unmark them if they provide no help. If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Tuesday, September 27, 2016 7:13 AM
    Moderator