locked
Microsoft Edge Chromium RRS feed

  • Question

  • Hello, I installed this using the following instructions, super easy.

    https://docs.microsoft.com/en-us/configmgr/apps/deploy-use/deploy-edge

    However I have a high rate of failures.

    Also, if I go to a failed client c:\windows\ccmcache\ I can directly run just the .MSI successfully, no script.

    Any idea what I could be doing wrong.


    All other Apps in ConfigMgr 1910 are performing normally.


    • Edited by jamicon Wednesday, January 22, 2020 7:44 PM
    Wednesday, January 22, 2020 7:35 PM

Answers

  • Hi,

    If you check the AppEnforce.log file, you get: Unmatched exit code (1) is considered an execution failure

    I had the same issue and I resolved it with adding -ExecutionPolicy Bypass is the command installation of the X64 & X86 deployment type:


    Regards,
    Youssef Saad

    _________

    Please remember to mark the replies as answer if they help, thank you!

    WebSite: PrajwalDesai/youssef-saad

    • Proposed as answer by SAAD Youssef Sunday, January 26, 2020 9:23 AM
    • Marked as answer by jamicon Wednesday, January 29, 2020 2:14 PM
    Sunday, January 26, 2020 9:23 AM

All replies

  • Hi,

    Thanks for posting in TechNet.

    Please help check the SMSProv.log and PatchDownloader.log on the site system server, and check the AppIntentEval.log,AppDiscovery.log and AppEnforce.log onn the client to see if there is any further information.

    For more details about application depolyment, please refer to:
    SCCM APPLICATION INSTALLATION WORKFLOW
    Troubleshooting tips for application deployments

    Thanks for your time.

    Best regards,
    Simon

    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Thursday, January 23, 2020 3:21 AM
  • Hi,

    May we know the current status of the question? If there is any other assistance we can provide, please feel free to let us know, we will do our best to help you.

    Thanks and regards,
    Simon 

    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Sunday, January 26, 2020 2:33 AM
  • Hi,

    If you check the AppEnforce.log file, you get: Unmatched exit code (1) is considered an execution failure

    I had the same issue and I resolved it with adding -ExecutionPolicy Bypass is the command installation of the X64 & X86 deployment type:


    Regards,
    Youssef Saad

    _________

    Please remember to mark the replies as answer if they help, thank you!

    WebSite: PrajwalDesai/youssef-saad

    • Proposed as answer by SAAD Youssef Sunday, January 26, 2020 9:23 AM
    • Marked as answer by jamicon Wednesday, January 29, 2020 2:14 PM
    Sunday, January 26, 2020 9:23 AM
  • Hi,
     
    Just checking in to see if there is any update. We haven’t heard from you for a few days and would like to know the current status of the problem. Is the problem solved? Do you need any further assistance? Look forward to hearing from you.
     
    Thanks for your time.
     
    Best regards,
    Simon 

    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Tuesday, January 28, 2020 2:06 PM
  • Btw, you can refer to my following guide:

    Regards,
    Youssef Saad

    ______

    Please remember to mark the replies as answer if they help, thank you!

    WebSite: PrajwalDesai/youssef-saad

    • Proposed as answer by SAAD Youssef Wednesday, January 29, 2020 12:35 PM
    Tuesday, January 28, 2020 9:07 PM
  • Inserting -ExecutionPolicy Bypass worked - Thanks
    Wednesday, January 29, 2020 11:50 AM