none
Error Sending Dial Tone (DTMF) to Workflow or UCMA IVR

    Question

  • Dear all,

    I have one issue where when I make a call to Workflow or UCMA application I am unable to send DTMF. The Keypad is hidden and there is an error box stating, "There was an error sending Dial Tone".

    I will be grateful to get some guidance to get rid off this issue.

    Regards

    Nobin


    Life is a Gift. To be a Gift

    Thursday, April 20, 2017 7:31 AM

All replies

  • Could you post a client log. This will help to narrow down the issue.

    -Don

    Thursday, April 20, 2017 10:37 PM
  • Hi Nobin Jose SG,

    Did you mean when you make a call to response group you can’t send DTMF?

    Did this issue appear on the specific user or all users had this issue?

    If you mean that you can’t send DTMF with response group, please check the configuration of response group, the following blog is for your reference.
    https://technet.microsoft.com/en-us/library/gg412827(v=ocs.14).aspx
    https://technet.microsoft.com/en-us/library/gg398584(v=ocs.14).aspx

    If the specific user had this issue, please use another normal SFB client test if there is the same issue, or you could compare user attributes in AD between the affected user and other normal users.

    Hope this reply is helpful to you.


    Regards,

    Alice Wang


    Please remember to mark the replies as an answers if they help and unmark them if they provide no help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Friday, April 21, 2017 7:41 AM
    Moderator
  • If there are any third party plug-Ins installed on the Front End, kindly remove or disable them and try!
    Friday, April 21, 2017 11:54 PM