none
Content Query Webpart shows only one column RRS feed

  • Question

  • Hi,

    the  Content Query Webpart shows only the first column of the given list of columns. The columns  were verified successfully but only the fisrt column were dsiplayed.

    Any ideas ? 

    Thanks, Michel

    Friday, May 31, 2013 4:10 PM

Answers

All replies

  • Hi Michel,

    Here is a MS article regarding your question, it should sort you out with your question,
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms497457(v=office.14).aspx

    Regards, Pieter
    MCPD | MCITP

    My Blog

    Please remember to click "Mark As Answer" if a post solves your problem or "Vote As Helpful" if it was useful.

    • Marked as answer by Michel777 Friday, May 31, 2013 5:25 PM
    Friday, May 31, 2013 4:43 PM
  • Hi Pieter,

    thanks a lot for your promt answer. On the  the CQWP propierty page:

    "Depending on the scope of your query, select one or more site or list columns whose values you want to show in the following display slots for this style, separating entries with a semicolon. To specify a column from a particular group, type the name of the group in square brackets after the column name. Ex: Column[Group]

    To view the available site columns, click below.

    Open the site column gallery.

    If the first column you specify has a blank value, the web part will show the value of the subsequent column."

    It suggests, tha the feature (showing more then 1 column) should be availaible, without hacking the SharePoint.

    I have not understood it correctly?

    Warm regards,

    Michel

    Friday, May 31, 2013 5:06 PM