none
sfb contact list not replicate after migration from Lync 2013

    Question

  • We start to migrate a user from lync 2013 to sfb 2015. 

    User found the contact list is empty, we check the contact list is appear on Front end 2 but front end 1 and front end 3 doesn't appear the user contact list by below powershell.

    https://gallery.technet.microsoft.com/office/Get-a-Lync-User-Contact-246fe10e

    We have checked all front ends the replication is true

    Any advise?

    Thanks.

    Wednesday, April 19, 2017 4:02 AM

All replies

  • Please alidate the Lync web services are published properly with Load balancer. Users should be able to reach the SFB web services from client machine.Below is the troubleshooting steps.

    https://social.technet.microsoft.com/wiki/contents/articles/33246.lync-2013skype-for-business-troubleshooting-address-book-issues.aspx


    Jayakumar K

    Wednesday, April 19, 2017 6:46 AM
  • For my case is contact list disappear rather than search contacts issue.
    Wednesday, April 19, 2017 8:13 AM
  • Hi Mick,

    Did you configure HA for three FE servers?

    To this issue, we suggest you disable Widows firewall and A/V software. Then run CSM replication to check if the issue persist:
    Invoke-CsManagementStoreReplication

    Then, run the following command to get CMS replication:
    Get-CsManagementStoreReplicationStatus -CentralManagementStoreStatus 


    Best Regards,
    Jim Xu
    TechNet Community Support


    Please remember to mark the replies as answers if they helped.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Friday, April 21, 2017 9:46 AM
    Moderator
  • NO firewall on internal and A/V software.... all the CMS replication is true.
    Wednesday, April 26, 2017 12:18 AM
  • NO firewall on internal and A/V software.... all the CMS replication is true.

    Hi Mick,

    If you do a update-csuserdatabase and update-csaddressbook ?

    Check if there are errors in the event viewer regarding the addressbook.

    Greetings,

    Erdem


    Please mark as helpful if you find my contribution useful or as an answer if it does answer your question. That will encourage me - and others - to take time out to help you.

    Wednesday, April 26, 2017 8:42 AM
  • NO firewall on internal and A/V software.... all the CMS replication is true.

    Hi Mick,

    To this issue, we suggest you post the details of replication by the following link command to us:

    Get-CsManagementStoreReplicationStatus -CentralManagementStoreStatus 


    Best Regards,
    Jim Xu
    TechNet Community Support


    Please remember to mark the replies as answers if they helped.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.
    Monday, May 01, 2017 1:21 AM
    Moderator