none
Problem with adding child elements in WBS Modeler RRS feed

  • Question

  • HI, 

    I am using wbs modeler on VISIO Online Plan 2... The problem I have at the moment is about adding child elements. When I click on "Add child element" nothing happens. It used to be new small screen where I can add couple of child elements. 

    Can you help with this issue?

    Monday, July 22, 2019 9:04 AM

All replies

  • Hi,

    As far as I know, WBS Modeler add-in is for Visio 2010. There may be compatibility issues between the add-in and Visio Online Plan 2.

    Based on my researching and tests, I can reproduce the issue you are encountering:

    I try to uninstall the add-in from Control Panel (Click Programs > Programs and Features > Right click the add-in and select Uninstall). Then, install the add-in using the link from the thread: Visio WBS Modeler Fixed Install.

    Please Note: Since the web site is not hosted by Microsoft, the link may change without notice. Microsoft does not guarantee the accuracy of this information.

    I find it's work well and I can add child element:

    Hope it's helpful. Any updates, feel free to post back to tell us.

    Best Regards,

    Herb


    Please remember to mark the replies as answers if they helped. If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnsf@microsoft.com.

    Click here to learn more. Visit the dedicated forum to share, explore and talk to experts about Microsoft Office 2019.

    Tuesday, July 23, 2019 2:42 AM
    Moderator
  • Hi,

    I am checking the status of this issue. Do you have any update for it?

    If my reply is helpful to this question, please remember to mark it as answer. Your action would be helpful to other users who encounter the same issue and read this thread. Thanks for your understanding.

    Anything unclear or any questions, feel free to post them back to let us know. I will be glad to follow up and help you.

    Best Regards,

    Herb


    Please remember to mark the replies as answers if they helped. If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnsf@microsoft.com.

    Click here to learn more. Visit the dedicated forum to share, explore and talk to experts about Microsoft Office 2019.


    Thursday, July 25, 2019 9:39 AM
    Moderator
  • Hi,

    This thread has been around for a long time. Please remember to mark the replies as answers if they helped. Your action would be helpful to other users who encounter the same issue and read this thread. 

    Thank you for understanding! If you have any questions, or updates, please feel free to let me know.

    Best Regards,

    Herb


    Please remember to mark the replies as answers if they helped. If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnsf@microsoft.com.

    Click here to learn more. Visit the dedicated forum to share, explore and talk to experts about Microsoft Office 2019.


    Tuesday, August 6, 2019 6:36 AM
    Moderator