locked
Teams not showing up after deployment, GPO blocked RRS feed

  • Question

  • We are having issues with deploying Teams to standard users (Domain Users only), teams is deployed via sccm which looks ok but when users logs in teams doesn't create anything in AppData directory for the user.
    I tried to enable this already via AppLocker which did not change anything. 

    Seems to be that by default Domain Users are restricted to create new directory and exe under their own user profile.

    Is there any way to whitelist this on GPO without giving them local admin permissions.

    Thanks

    Patrick

    Tuesday, July 14, 2020 6:54 AM

All replies

  • Hi,

    Our AD can only help to troubleshoot the problems encountered during the GPO setting apply process, and cannot help you confirm the impact of specific

    settings on related apps in the future. Please consult teams to help you troubleshoot

    Best wishes

    Vicky

    This "Group Policy" Forum will be migrating to a new home on Microsoft Q&A, please refer to this sticky post for more details.



    "Group Policy" forum will be migrating to a new home on Microsoft Q&A!

    We invite you to post new questions in the "Group Policy"  forum's new home on Microsoft Q&A!

    For more information, please refer to the sticky post




    Wednesday, July 15, 2020 9:19 AM
  • Hi,

     

    Just want to confirm the current situations.

     

    Please feel free to let us know if you need further assistance.

     

    Best Regards,

    Vicky


    "Group Policy" forum will be migrating to a new home on Microsoft Q&A!

    We invite you to post new questions in the "Group Policy"  forum's new home on Microsoft Q&A!

    For more information, please refer to the sticky post



    Friday, July 17, 2020 8:24 AM
  • Hi,

     

    Just checking in to see if the information provided was helpful. Please let us know if you would like further assistance.

     

    Best Regards,

    Vicky


    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Monday, July 20, 2020 1:33 AM
  • Hi,
    The following forum(s) are migrating to a new home on Microsoft.
    We opened a new case for you in your new home. If you have any questions, you can discuss it in your new home.

    reference:https://docs.microsoft.com/en-us/answers/questions/61420/teams-not-showing-up-after-deployment-gpo-blocked.html

    Best wishes

    Vicky


    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Friday, August 7, 2020 7:15 AM