none
Audience compile issue RRS feed

  • Question

  • Has anyone seen this issue before:

    You create an audience like I have below:

    Name: Marketing

    Operand: Account Name

    Operator: =

    Value: Domain\User 

    *Compile*

    It finds the one user fine. Add a second one of the above with a difference user, it finds nothing. This is a straight copy of a rule in our SharePoint 2010 environment which is working fine.

    Any tips would be great.


    If this is helpful please mark it so. Also if this solved your problem mark as answer.

    Wednesday, January 10, 2018 10:12 AM
    Moderator

Answers

  • I found the error. Me being an idiot:

    Satisfy all rules

    Was selected..... Argh... Changed to Satisfy any of the rules and it's fine.. I feel silly for that one


    If this is helpful please mark it so. Also if this solved your problem mark as answer.



    Tuesday, January 16, 2018 9:20 AM
    Moderator

All replies

  • I found the error. Me being an idiot:

    Satisfy all rules

    Was selected..... Argh... Changed to Satisfy any of the rules and it's fine.. I feel silly for that one


    If this is helpful please mark it so. Also if this solved your problem mark as answer.



    Tuesday, January 16, 2018 9:20 AM
    Moderator
  • Hi,

    I am glad that you have found the solution.

    Thanks for sharing.

    Best Regards,

    Linda Zhang


    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com

    Tuesday, January 16, 2018 9:37 AM
    Moderator