none
Error in runtime of visual studio RRS feed

  • Question

  • hi to all,We are four freinds that developing sharepoint and  working on one virtual machine we all run remote desktop and run instances of one visual studio.in runtime when we debuging program I see my freinds error and pages in my visual studio ,How we can Solve this?
    Saturday, November 27, 2010 1:55 PM

Answers

  • Hi ,

    if you guys are using the same Vm, use different users to work with , and in SharePoint create a webapplication with differnt apppols and app pools users.

    I think you are seeing the dbug info because maybe you all are working with the same user.

     

    Hope it helps

    Rodrigo Pinto,SharePoint Specialist, Evangelist
    http://www.sharepointpt.org
    SharePointPt Founder
    @Scoutmanpt
    PS- If you think reply answer your question, propose as an answer

    • Marked as answer by Wayne Fan Thursday, December 9, 2010 2:23 AM
    Sunday, November 28, 2010 12:30 AM
  • Hi,

    I think, Somebody is attached the all process in VS and debugging and at the same time other person is also trying to debug the code. If this is the case then deattach the process then debug the application.

    If it does not works then please post your error / scenario if it is possible.


    Cheers, Hemendra-MCTS "Yesterday is just a memory,Tomorrow we may never see"
    • Marked as answer by Wayne Fan Thursday, December 9, 2010 2:23 AM
    Monday, November 29, 2010 7:13 AM
    Moderator

All replies

  • Hi ,

    if you guys are using the same Vm, use different users to work with , and in SharePoint create a webapplication with differnt apppols and app pools users.

    I think you are seeing the dbug info because maybe you all are working with the same user.

     

    Hope it helps

    Rodrigo Pinto,SharePoint Specialist, Evangelist
    http://www.sharepointpt.org
    SharePointPt Founder
    @Scoutmanpt
    PS- If you think reply answer your question, propose as an answer

    • Marked as answer by Wayne Fan Thursday, December 9, 2010 2:23 AM
    Sunday, November 28, 2010 12:30 AM
  • Hi,

    I think, Somebody is attached the all process in VS and debugging and at the same time other person is also trying to debug the code. If this is the case then deattach the process then debug the application.

    If it does not works then please post your error / scenario if it is possible.


    Cheers, Hemendra-MCTS "Yesterday is just a memory,Tomorrow we may never see"
    • Marked as answer by Wayne Fan Thursday, December 9, 2010 2:23 AM
    Monday, November 29, 2010 7:13 AM
    Moderator