none
could not install custom actions error RRS feed

  • Question

  • heres the users info

    running windows 7 pro 32bit oem

    office standard 2013

    visio 2013

    adobe pro X

    CRM 2011

    using exchange 2010

    ----------------------

    we the user click on a message in outlook left or right click the error

    Outlook is crashing giving this error: "could not install custom actions is displayed"

    which then crashes outlook:

    This error shows in event log:

    Faulting application name: OUTLOOK.EXE, version: 15.0.4551.1004, time stamp: 0x5253ad6f

    Faulting module name: OUTLOOK.EXE, version: 15.0.4551.1004, time stamp: 0x5253ad6f

    Exception code: 0xc0000005

    Fault offset: 0x004f1d25

    Faulting process id: 0x25c

    Faulting application start time: 0x01cefcd257c1e5fa

    Faulting application path: C:\Program Files\Microsoft Office\Office15\OUTLOOK.EXE

    Faulting module path: C:\Program Files\Microsoft Office\Office15\OUTLOOK.EXE

    Report Id: a3d5969e-68c5-11e3-a4c5-7845c40b5bf7

    I have found issues relating to this issue and voting buttons, we do not use them.

    now the weird part, when logging into OWA, the message shows as corrupted and displays this error:

    Exception
    Exception type: Microsoft.Exchange.Data.Storage.CorruptDataException
    Exception message: The voting data was corrupt.

    Call stack

    Microsoft.Exchange.Data.Storage.VotingInfo.Read(BinaryReader reader)

    Microsoft.Exchange.Data.Storage.VotingInfo..ctor(MessageItem messageItem)

    Microsoft.Exchange.Data.Storage.MessageItem.get_VotingInfo()

    Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Premium.RenderingUtilities.RenderVotingInfobarMessages(MessageItem message, Infobar infobar, UserContext userContext)

    Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Premium.ReadMessage.OnLoad(EventArgs e)

    System.Web.UI.Control.LoadRecursive()

    System.Web.UI.Control.LoadRecursive()

    System.Web.UI.Control.LoadRecursive()

    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)

    when the same user logs into OWA lite version the message displays fine.

    I have tried removing/reinstalling outlook/office/crm/ ect

    I have setup a whole new pc, still happens

    I even installed outlook 2007 to see if it would happen and it did, im at wits ends, and I cannot put crm back on the users pc until I rule out it. 

    I have tried repairing the exchange mailbox and no corruptions were detected.

    any ideas that can point we in the right direction would be appreciated.

    thanks for your time

    Friday, December 20, 2013 2:40 PM

Answers