none
Installation of this package failed (Service Pack 2 for Microsoft Office Web Apps (KB2687470) 64-bit edition

    Question

  • Hi there,

    On my SharePoint 2010 server I have Office Web Apps 2010 installed (NOT Microsoft Office).

    When I try to install OWA SP2 (KB2687470) I get this error:

    --- Logs show some errors at C:\Users\ext.magryan\AppData\Local\Temp\3\Wac Server Setup(2014062009365223A0).log

    Search "error" (32 hits in 1 files)
      C:\Users\ext.magryan\AppData\Local\Temp\3\Wac Server Setup(2014062009365223A0).log (32 hits)
    	Line 352: MSI(INFO): 'DEBUG: Error 2749:  Transform 9011410409100014.0.6025.1000 invalid for package C:\Windows\Installer\8d4dd82a.msi. Expected product version == 14.0.6025.1000, found product version 14.0.4763.1000.'
    	Line 354: MSI(INFO): 'DEBUG: Error 2749:  Transform 9011410409100014.0.6012.1000 invalid for package C:\Windows\Installer\8d4dd82a.msi. Expected product version == 14.0.6012.1000, found product version 14.0.4763.1000.'
    	Line 356: MSI(INFO): 'DEBUG: Error 2749:  Transform 9011410409100014.0.6014.1000 invalid for package C:\Windows\Installer\8d4dd82a.msi. Expected product version == 14.0.6014.1000, found product version 14.0.4763.1000.'
    	Line 358: MSI(INFO): 'DEBUG: Error 2749:  Transform 9011410409100014.0.6027.1000 invalid for package C:\Windows\Installer\8d4dd82a.msi. Expected product version == 14.0.6027.1000, found product version 14.0.4763.1000.'
    	Line 360: MSI(INFO): 'DEBUG: Error 2749:  Transform 9011410409100014.0.6022.1000 invalid for package C:\Windows\Installer\8d4dd82a.msi. Expected product version == 14.0.6022.1000, found product version 14.0.4763.1000.'
    	Line 362: MSI(INFO): 'DEBUG: Error 2749:  Transform 9011410409100014.0.6015.1000 invalid for package C:\Windows\Installer\8d4dd82a.msi. Expected product version == 14.0.6015.1000, found product version 14.0.4763.1000.'
    	Line 403: MSI(ACTIONSTART): 'Action 9:36:56: SetSupportErrorTextRetail. '
    	Line 404: MSI(INFO): 'Action start 9:36:56: SetSupportErrorTextRetail.'
    	Line 405: MSI(INFO): 'Action ended 9:36:56: SetSupportErrorTextRetail. Return value 1.'
    	Line 406: MSI(ACTIONSTART): 'Action 9:36:56: SetSupportErrorTextRetail_PERMISSION. '
    	Line 407: MSI(INFO): 'Action start 9:36:56: SetSupportErrorTextRetail_PERMISSION.'
    	Line 408: MSI(INFO): 'Action ended 9:36:56: SetSupportErrorTextRetail_PERMISSION. Return value 1.'
    	Line 409: MSI(ACTIONSTART): 'Action 9:36:56: SetSupportErrorTextRetail_PROBLEM. '
    	Line 410: MSI(INFO): 'Action start 9:36:56: SetSupportErrorTextRetail_PROBLEM.'
    	Line 411: MSI(INFO): 'Action ended 9:36:56: SetSupportErrorTextRetail_PROBLEM. Return value 1.'
    	Line 558: MSI(ERROR): 'Error 1706. Setup cannot find the required files.  Check your connection to the network, or CD-ROM drive.    For other potential solutions to this problem, see C:\Users\EXT~1.MAG\AppData\Local\Temp\3\Setup000023a0\SETUP.CHM.'
    	Line 558: MSI(ERROR): 'Error 1706. Setup cannot find the required files.  Check your connection to the network, or CD-ROM drive.    For other potential solutions to this problem, see C:\Users\EXT~1.MAG\AppData\Local\Temp\3\Setup000023a0\SETUP.CHM.'
    	Line 575: MSI(INFO): 'Property(S): ERRORSUPPORTTEXT_PROBLEM = If problem persists, contact Microsoft Product Support Services (PSS) for assistance.  For information about how to contact PSS, see C:\Users\EXT~1.MAG\AppData\Local\Temp\3\Setup000023a0\PSS10R.CHM.'
    	Line 576: MSI(INFO): 'Property(S): ERRORSUPPORTTEXT_PERMISSION = Verify that you have sufficient permissions to access the registry or contact Microsoft Product Support Services (PSS) for assistance.  For information about how to contact PSS, see C:\Users\EXT~1.MAG\AppData\Local\Temp\3\Setup000023a0\PSS10R.CHM.'
    	Line 577: MSI(INFO): 'Property(S): ERRORSUPPORTTEXT = Contact Microsoft Product Support Services (PSS) for assistance.  For information about how to contact PSS, see C:\Users\EXT~1.MAG\AppData\Local\Temp\3\Setup000023a0\PSS10R.CHM.'
    	Line 619: MSI(INFO): 'Property(S): ERRORSUPPORTTEXT_RETAIL_DEFAULT_PROBLEM_PRE = If problem persists, contact Microsoft Product Support Services (PSS) for assistance.  For information about how to contact PSS, see '
    	Line 620: MSI(INFO): 'Property(S): ERRORSUPPORTTEXT_RETAIL_DEFAULT_PROBLEM_POST = .'
    	Line 621: MSI(INFO): 'Property(S): ERRORSUPPORTTEXT_RETAIL_DEFAULT_PERMISSION_PRE = Verify that you have sufficient permissions to access the registry or contact Microsoft Product Support Services (PSS) for assistance.  For information about how to contact PSS, see '
    	Line 622: MSI(INFO): 'Property(S): ERRORSUPPORTTEXT_RETAIL_DEFAULT_PERMISSION_POST = .'
    	Line 623: MSI(INFO): 'Property(S): ERRORSUPPORTTEXT_RETAIL_DEFAULT_PRE = Contact Microsoft Product Support Services (PSS) for assistance.  For information about how to contact PSS, see '
    	Line 624: MSI(INFO): 'Property(S): ERRORSUPPORTTEXT_RETAIL_DEFAULT_POST = .'
    	Line 625: MSI(INFO): 'Property(S): ERRORSUPPORTTEXT_OEM_DEFAULT = Contact your computer manufacturer's product support for assistance.'
    	Line 626: MSI(INFO): 'Property(S): ERRORSUPPORTTEXT_OEM_DEFAULT_PERMISSION = Verify that you have sufficient permissions to access the registry or contact your computer manufacturer's product support for assistance.'
    	Line 627: MSI(INFO): 'Property(S): ERRORSUPPORTTEXT_OEM_DEFAULT_PROBLEM = If problem persists, contact your computer manufacturer's product support for assistance.'
    	Line 629: MSI(INFO): 'Property(S): SecureCustomProperties = DIAGNOSE;DWLANGUAGE;ERRORSUPPORTTEXT;LAUNCHEDBYSETUPEXE;LOGVERBOSE;PIDKEY;SETUPHELPFILEDIR;SETUPINTLDLLDIRECTORY;SETUPPSSHELPFILEDIR;SETUPSUPPORTURL'
    	Line 753: Error: Failed to configure: {90140000-1141-0409-1000-0000000FF1CE} ErrorCode: 1603(0x643). 
    	Line 753: Error: Failed to configure: {90140000-1141-0409-1000-0000000FF1CE} ErrorCode: 1603(0x643). 
    

    Any help will be appreciated.

    Thanks.

    Friday, June 20, 2014 6:29 PM

Answers

All replies

  • What build of SharePoint is currently installed? Are you able to install OWA SP1?

    Trevor Seward

    Follow or contact me at...
      

    This post is my own opinion and does not necessarily reflect the opinion or view of Microsoft, its employees, or other MVPs.

    Monday, June 23, 2014 1:22 AM
    Moderator
  • i am seeing this error "Error 1706. Setup cannot find the required files. Check your connection to the network, or CD-ROM drive.".

    are you installing the SP2 from network location? 

    also make sure files are not blocked?


    Please remember to mark your question as answered &Vote helpful,if this solves/helps your problem. ****************************************************************************************** Thanks -WS MCITP(SharePoint 2010, 2013) Blog: http://wscheema.com/blog

    Monday, June 23, 2014 2:45 AM
    Moderator
  • - Config database version is 14.0.7105.5000
    - Yes, OWA SP1 was installed without problem.

    Please let me know if I can provide more information. Help appreciated.

    Thanks.

    Wednesday, July 02, 2014 6:52 PM
  • - I am installing from my hard disk (not from network drive).

    Thanks.

    Wednesday, July 02, 2014 6:55 PM
  • Did you install SharePoint 2010 SP1 (or preferably, SP2)?

    Foundation SP2:

    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=39646

    Server SP2:

    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=39672

    If you have SharePoint Foundation, use the Foundation SP2 link. If you have SharePoint Server, use the Server SP2 link. Install that first, then proceed with your OWA SP2 install.


    Trevor Seward

    Follow or contact me at...
      

    This post is my own opinion and does not necessarily reflect the opinion or view of Microsoft, its employees, or other MVPs.

    Wednesday, July 02, 2014 6:59 PM
    Moderator
  • Right click on the Exe file > properties > make sure file in not blocked.

    Try to re download the package and then try it. Many times package corrupted during the download.


    Please remember to mark your question as answered &Vote helpful,if this solves/helps your problem. ****************************************************************************************** Thanks -WS MCITP(SharePoint 2010, 2013) Blog: http://wscheema.com/blog

    Wednesday, July 02, 2014 6:59 PM
    Moderator
  • Hi Waqas, 

    The file was not blocked. The package was downloaded all fine actually.

    Any other thoughts will be appreciated.

    Thanks.

    Wednesday, July 16, 2014 9:14 PM