none
feature {fde5d850-671e-4143-950a-87b473922dc7}

    Question

  • What is this feature that needs to be activated?  I was trying to add a new site using a .wsp template from the ebook on SP Foundation 2010 (Step by Step).  Please help.
    Wednesday, January 23, 2013 7:04 PM

Answers

  • I found the answer there.  What I did was to activate the Three-State-Workflow.  It was not activated.
    • 'Site Actions--> Site Settings -->Site Collection Administration-->Site Collection Features and activated the 'Three-State-Workflow'

    Thank you so much.

    Wednesday, January 23, 2013 9:55 PM

All replies

  • You need to activate the .wsp template in your Solution Gallery in your Site Settings.



    Wednesday, January 23, 2013 8:04 PM
  • I have activated/deactivated the template many times and it still gives me this feature error message.  I'm thinking that the book gave me a bad .wsp file.  Only think I can think of at this time.  Thanks for your response.  LCBNJB
    Wednesday, January 23, 2013 8:22 PM
  • Found this article for you...

    http://social.technet.microsoft.com/forums/en-ZW/sharepointgeneralprevious/thread/8486a12a-5b4a-4596-81e8-39c2677bf56e

    Wednesday, January 23, 2013 8:44 PM
  • I found the answer there.  What I did was to activate the Three-State-Workflow.  It was not activated.
    • 'Site Actions--> Site Settings -->Site Collection Administration-->Site Collection Features and activated the 'Three-State-Workflow'

    Thank you so much.

    Wednesday, January 23, 2013 9:55 PM
  • Thanks, after activating the Three-State-Workflow. It worked for me
    • Edited by Jack Doan Tuesday, May 7, 2013 4:32 AM
    Tuesday, May 7, 2013 4:31 AM