none
OWA Issue after Exchange 2007 SP1 Rollup 7 RRS feed

  • Pergunta

  • After I installed Exchange 2007 SP1 Rollup 7, my users lost the ability to personalize the appearance of their Outlook Web Access - the Appearance settings only show the themes "base, "1", "2" e "3" and none of them seem to work, because no matter what you select you still get the default.
    The users who had already changed their themes, are back to the default.
    How can I fix this? Thanks!
    terça-feira, 14 de abril de 2009 13:03

Respostas

Todas as Respostas

  • Hey buddy,

    You are in a portuguese forum which means we speak portuguese and that's the default language around here :)

    Tu tinha configuracao especial no owa? esta e uma boa pratica qd aplicando ru de fazer copia e levar par o novo local, tu o fez?


    Grande abraço, Anderson Patricio http://www.andersonpatricio.org .:. http://blog.andersonpatricio.org http://msmvps.org/blogs/andersonpatricio
    terça-feira, 14 de abril de 2009 13:39
  • Não personalizamos o OWA.
    We have not personalized OWA.

    terça-feira, 14 de abril de 2009 13:47
  • Este forum nao é ingles meu amigo :) .. remove o ru 7 e testa.
    Grande abraço, Anderson Patricio http://www.andersonpatricio.org .:. http://blog.andersonpatricio.org http://msmvps.org/blogs/andersonpatricio
    terça-feira, 14 de abril de 2009 14:31
  • Obrigado pela sua sugestão mas não vou remover o RU7 para testar, visto que funcionava antes. Quero corrigir o problema mantendo o RU7.
    terça-feira, 14 de abril de 2009 14:42
  • Ola AndreLuis,

    Visto que tu já viu a dica do Anderson e preferiu não fazer (o que eu reintero que seria uma boa prática), verifica os logs do IIS e veja se tem algo por lá.

    And, just about your comments...if you´ll wanna post in English, please use the English Technet Forums :)

    Regards,


    Rodrigo Rodrigues .:. www.andersonpatricio.org .:. blog.rodrigorodrigues.org
    terça-feira, 14 de abril de 2009 14:54
  • Para resolver o problema: fazer backup da pasta \Program Files\Microsoft\Exchange Server\ClientAccess\OWA\8.1.359.2\themes e substituir seu conteúdo com a versão anterior do OWA disponível em \Program Files\Microsoft\Exchange Server\ClientAccess\OWA\8.1.340.0 ou \Program Files\Microsoft\Exchange Server\ClientAccess\OWA\8.1.240.5.

    Em seguida executar updateOWA.ps1 no Exchange Management Shell.


    Solução sugerida por Xiu Zhang/MSFT - http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/exchangesoftwareupdate/thread/a4ee3830-ee2a-4351-aee8-0bf6d7ef912d/?lc=1033

    • Marcado como Resposta AndreLuisBR sexta-feira, 17 de abril de 2009 11:29
    sexta-feira, 17 de abril de 2009 11:29