locked
Microsoft Office small business 2007 RRS feed

 • Întrebare

 • Am achizitionat acum 4-5 zile o licenta pentru Microsoft office small business 2007 din aceea fara cd de instalare. Am platit 8 milioane pentru ea. Tipul de la magazinul de unde am cumparat mi-a zis ca pot downloada kitul de pe microsoft dar nu am reusit. Intimpin urmatorul mesaj:

  Imposibil de finalizat solicitarea. Au apărut următoarele probleme:
  • Imposibil de regăsit descărcarea pentru acest produs.

  Ce pot face acum ca am fost la magazinul de unde am cumparat si cei de acolo nu au stiut ce sa imi zica. Pe mine ma intereseaza de unde pot lua kitul de instalare caci daca nu reusesc sa ma duc sa-mi dea aia banii inapoi, cu toate ca ei au zis ca nu se mai poate ca odata cumparat asta este dar nu va fi asha.

  Va multumesc anticipat pentru ajutor.

  duminică, 20 februarie 2011 20:01

Răspunsuri

 • Salut

  Din câte știu eu kit-ul pentru Office Small Business Server 2007 nu mai este disponibil online de ceva vreme; partenerul Microsoft (magazinul) de la care ți-ai cumpărat licența trebuia să cunoască acest aspect și să te informeze în acest sens.

  Dată fiind situația, în pachetul pe care l-ai achiziționat cu licența vei regăsi documentația aferentă unei proceduri de back-up. Cu alte cuvinte, poți solicita de la Microsoft un CD de back-up cu kit-ul de instalare pentru produsul tău; teoretic ar trebui să suporți un cost minim de transport + CD-ul de instalare.

  Încearcă acestă soluție, spune-mi cum merge și dacă te mai pot ajuta.

  Succes!


  Denis | Marchează ca răspuns postarea care te-a ajutat!
  • Marcat ca răspuns de Denis Chiurtu miercuri, 23 februarie 2011 07:56
  luni, 21 februarie 2011 08:40