locked
COMPUTERUL NU PORNESTE RRS feed

 • Întrebare

 • Buna ziua,

  Problema pe care o am este ca calculatorul nu porneste.Cand il deschid apare prima fereastra cu sigla Asus, care persista anormal 10 secunde, apoi apare un ecran negru in care se afiseaza mesajul: restart and select proper boot device or insert media in proper boot device and press any key.In safe mode calculatorul nu afiseaza decat unitatea flopy.

  sistem de calcul core 2 duo, 2 x 1G DDR2, ATI RADEON 256 M video, sistem operare XP SP3 Prof. 

  Poate cineva sa ma ajute?

  • Mutat de Denis Chiurtu vineri, 19 noiembrie 2010 09:20 Forumul MSDN este pentru dezvoltatori. Troubleshooting-ul pe probleme de hardware, sisteme de operare etc. se face pe Technet (De la:Discutii pe toate forumurile)
  luni, 15 noiembrie 2010 07:12

Răspunsuri

 • Cel mai probabil la astfel de mesaje problema este legata de HDD. Daca ai un CD de Bootare de la Asus incearca un recovery cu el. Sau cauta pe site daca gasesti un CD sau DVD de Recovery pentru modelul tau de laptop.

  De asemenea, mai sunt laptop-uri care au la bootare functii de recovery. Dar daca este dus HDD-ul atunci e o problema ca nu mai poti face nici Recovery.

  Cel mai bine este sa mergi in BIOS si sa vezi daca-ti mai apare HDD-ul acolo. Ca sa intri in Bios la Bootare trebuie sa apesi tasta Del sau F2 sau dupa caz ce se afiseaza pe ecran.

  Sper sa te duca pe un drum bun ;)


  http://valygreavu.wordpress.com/
  • Propus ca răspuns de Denis Chiurtu miercuri, 24 noiembrie 2010 07:22
  • Marcat ca răspuns de Denis Chiurtu luni, 13 decembrie 2010 17:05
  marți, 16 noiembrie 2010 16:01