none
Application pool stopped automatically when group policy applied RRS feed

  • Question

  • Good evening All,

    in my test environment, i have applied a group policy . it was working fine,but giving me pain for internet information service

    Application Pool stopped automatically when group policy applied. even its not allowing me to start the application.

    Monday, September 16, 2019 6:50 PM

Answers

  • issue has been resolved  to service account 
    • Edited by abp440 Tuesday, September 17, 2019 1:58 PM
    • Marked as answer by abp440 Tuesday, September 17, 2019 1:58 PM
    Tuesday, September 17, 2019 1:58 PM

All replies

  • attached the screenshot for the reference 
    Tuesday, September 17, 2019 9:46 AM
  • Hi abp440,
    Thank you for posting in our TechNet forum.

    Because of the information you provide to us is not very detailed, we cannot make an accurate judgment. 
    My suggestion is that you can check the Group Policy result first. Check if there are any policies that may cause this problem to occur, or  go to the IIS forum to find useful information.
    https://forums.iis.net
    hope the information can be helpful

    Regards,
    Vicky

    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Tuesday, September 17, 2019 9:57 AM
  • issue has been resolved  to service account 
    • Edited by abp440 Tuesday, September 17, 2019 1:58 PM
    • Marked as answer by abp440 Tuesday, September 17, 2019 1:58 PM
    Tuesday, September 17, 2019 1:58 PM
  • Hi,

    I am glad to hear that your issue was successfully resolved.

    If there is anything else we can do for you, please feel free to post in the forum.

    Havea nice day!

    Vicky


    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Tuesday, September 24, 2019 1:13 AM