none
CLR shutting down while execute stsadm command RRS feed

  • Question

  • I am working in sharepoint 2007.When i am execute  stsadm upgrade command in my client machine i  got the below error message,but the solution upgrade successfully.I executed most of the stsadm(add,deploy,uninstall...) commands two month back in the same machine I have not seen that error.But if excute upgrade command  command most of the app pool gone to stop mode i have manually restarted again.
    Project  developed in 32 bit server deployed machine has 64 bit.In my project i have set anycpu for build option.




    Kindly provide the solution for me.


    **My error message**




    D:\Releases>Webpart.cmd
    2012-01-24 05:08:48 info    [native] No Registry-Settings exist for this process


    2012-01-24 05:08:48 info    [native] -------------------------------------------
    --------------------------------------
    2012-01-24 05:08:48 info    [native] dynaTrace Agent for .NET (c) 2004-2011 dyna
    Trace software GmbH, www.dynatrace.com
    2012-01-24 05:08:48 info    [native] -------------------------------------------
    --------------------------------------
    2012-01-24 05:08:48 info    [native] Version ..................... 4.0.0.2636, b
    uild date Dec 12 2011
    2012-01-24 05:08:48 info    [native] Command line is "C:\Program Files\Common Fi
    les\microsoft shared\web server extensions\12\bin\stsadm.exe"  -o upgradesolutio
    n -name WCM.Webparts.wsp -filename "D:\Releases\WCM.Webparts.wsp" -immediate -allowGacdeployment
    2012-01-24 05:08:48 info    [native] Build platform .............. Windows x86 6
    4-bit
    2012-01-24 05:08:48 info    [native] Platform .................... Windows Serve
    r 2008 Service Pack 2 6.0.6002 x64
    2012-01-24 05:08:48 info    [native] OS edition .................. Enterprise
    2012-01-24 05:08:48 info    [native] OS productId ................ Unknown
    2012-01-24 05:08:48 info    [native] Hyper-V friendly name ....... Unknown
    2012-01-24 05:08:48 info    [native] Log level console ........... info
    2012-01-24 05:08:48 info    [native] Log level file .............. info
    2012-01-24 05:08:48 info    [native] Log file .................... disabled
    2012-01-24 05:08:48 info    [native] Agent host .................. ServerName
    2012-01-24 05:08:48 info    [native] Agent library ............... C:\Program Fi
    les (x86)\dynaTrace\dynaTrace Agent 4.0.0\agent\lib64\dtagent.dll
    2012-01-24 05:08:48 info    [native] CLR version: v2.0.50727
    2012-01-24 05:08:48 info    [native] Agent has no active settings - running norm
    ally


    Timer job successfully created.


    2012-01-24 05:09:12 info    [native] Shutting down CLR... 26816
    2012-01-24 05:09:12 info    [native] No Registry-Settings exist for this process


    2012-01-24 05:09:12 info    [native] -------------------------------------------
    --------------------------------------
    2012-01-24 05:09:12 info    [native] dynaTrace Agent for .NET (c) 2004-2011 dyna
    Trace software GmbH, www.dynatrace.com
    2012-01-24 05:09:12 info    [native] -------------------------------------------
    --------------------------------------
    2012-01-24 05:09:12 info    [native] Version ..................... 4.0.0.2636, b
    uild date Dec 12 2011
    2012-01-24 05:09:12 info    [native] Command line is "C:\Program Files\Common Fi
    les\microsoft shared\web server extensions\12\bin\stsadm.exe"  -o execadmsvcjobs


    2012-01-24 05:09:12 info    [native] Build platform .............. Windows x86 6
    4-bit
    2012-01-24 05:09:12 info    [native] Platform .................... Windows Serve
    r 2008 Service Pack 2 6.0.6002 x64
    2012-01-24 05:09:12 info    [native] OS edition .................. Enterprise
    2012-01-24 05:09:12 info    [native] OS productId ................ Unknown
    2012-01-24 05:09:12 info    [native] Hyper-V friendly name ....... Unknown
    2012-01-24 05:09:12 info    [native] Log level console ........... info
    2012-01-24 05:09:12 info    [native] Log level file .............. info
    2012-01-24 05:09:12 info    [native] Log file .................... disabled
    2012-01-24 05:09:12 info    [native] Agent host .................. ServerName
    2012-01-24 05:09:12 info    [native] Agent library ............... C:\Program Fi
    les (x86)\dynaTrace\dynaTrace Agent 4.0.0\agent\lib64\dtagent.dll
    2012-01-24 05:09:12 info    [native] CLR version: v2.0.50727
    2012-01-24 05:09:12 info    [native] Agent has no active settings - running norm
    ally


    Executing .
    Executing solution-deployment-wcm.webparts.wsp-0.
    Operation completed successfully.


    2012-01-24 05:21:01 info    [native] Shutting down CLR... 26652
    Press any key to continue . . .
    • Moved by Seven M Monday, February 13, 2012 8:50 AM (From:SharePoint 2010 - Setup, Upgrade, Administration and Operation)
    Wednesday, February 8, 2012 9:31 AM

Answers

  • Hi azeesdinu

    I had the same issue today and I fixed it by disabling all Dynatrace agents I have installed on my server

    Regards,

    Randall Rosales

    Monday, February 18, 2013 6:34 PM