none
Getting a delivery failure notification when trying to send mail to document library in SharePoint

    Question

  • Hi,

    I setup a new document library and enabled it to receive email. But when I sent the email I get the following response:

    Delivery has failed to these recipients or distribution lists:

    malhartest@edirectimpact.com
    The recipient's e-mail address was not found in the recipient's e-mail system. Microsoft Exchange will not try to redeliver this message for you. Please check the e-mail address and try resending this message, or provide the following diagnostic text to your system administrator.


    Sent by Microsoft Exchange Server 2007





    Diagnostic information for administrators:

    Generating server: edirectimpact.local

    malhartest@edirectimpact.com
    #550 5.1.1 RESOLVER.ADR.RecipNotFound; not found ##

    Original message headers:

    Received: from an-out-0708.google.com
     (209.85.132.250) by
    edi035.edirectimpact.local (192.168.70.135) with Microsoft SMTP Server id
    8.1.375.2; Wed, 2 Sep 2009 14:12:56 -0500
    Received: by an-out-0708.google.com with SMTP id b2so418576ana.5 for
    <malhartest@edirectimpact.com >; Wed, 02 Sep 2009 12:12:56 -0700 (PDT)
    DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed;
    d=gmail.com ; s=gamma;
    h=domainkey-signature:mime-version:received:from:date:message-id
    :subject:to:content-type;
    bh=SGmunZ31YiVel3Gb5djx9RAdloRvIO6GHAl6aKzqaDU=;
    b=I03s74Rv8SRGwi/Pe7KL53XjU6vPIQ/jsH7zVI8nVATNxOQ2Ib1li+MBe3DS+biO0x
    LMiQUZRcKiTSIAUCWhcnZ5HM7u+R3ANA0AmxCyzkG5yLzbB1iGs1tsbIfLIummXhTvlP
    JNH++5iBs6nQdh8aQVAqKUqDd6qU2LgtMhgW4=
    DomainKey-Signature: a=rsa-sha1; c=nofws;
    d=gmail.com ; s=gamma;
    h=mime-version:from:date:message-id:subject:to:content-type;
    b=hJxYOJJnbbQfqwLTOCh/iylk0Y6UQUYqoDqAaujm2Vibd8Snx3CfQCJcO2BTGLH+er
    nuJgjA6guDU4xXZkLC0FVi4RCnFrkljZb3zMJXom0glrgy7zOkUlPUrDfxmDX0HZMcHN
    j2lvYsYyw+gv5p1PIZFn9oI2OaMMcFUL5zIoQ=
    MIME-Version: 1.0
    Received: by 10.100.243.8 with SMTP id q8mr9539125anh.103.1251918776235; Wed,
    02 Sep 2009 12:12:56 -0700 (PDT)
    From: Malhar Gupta <malhar.gupta@gmail.com >
    Date: Wed, 2 Sep 2009 15:12:36 -0400
    Message-ID: <9cda20b30909021212h6c1d00baxd497c5d6d30abe1d@mail.gmail.com >
    Subject: Testing SP
    To: <malhartest@edirectimpact.com >
    Content-Type: multipart/alternative; boundary="0016e6d28328f1f7d304729d0d59"
    Return-Path: malhar.gupta@gmail.com
    X-GFI-SMTP-Submission: 1
    X-GFI-SMTP-HelloDomain: an-out-0708.google.com
    X-GFI-SMTP-RemoteIP: 209.85.132.250

    Final-Recipient: rfc822;malhartest@edirectimpact.com
    Action: failed
    Status: 5.1.1
    Diagnostic-Code: smtp;550 5.1.1 RESOLVER.ADR.RecipNotFound; not found



    ---------- Forwarded message ----------
    From: Malhar Gupta <malhar.gupta@gmail.com>
    To: <malhartest@edirectimpact.com>
    Date: Wed, 2 Sep 2009 15:12:36 -0400
    Subject: Testing SP
    Hello I am testing SP please let me know if it works.

    Thanks,
    Malhar Gupta
    MSI Candidate April 2010
    University of Michigan
    School of Information
    ePortfolio: http://www.umich.edu/~malhar
    SI Admissions blog: http://mblog.lib.umich.edu/~malhar
    Personal blog: http://malhargupta.blogspot.com/

    I know I may have not setup the IIS properly. Can someone guide me to the steps as to how to do that? Some links to the configuration would be helpful.

    Thanks,
    • Moved by Mike Walsh FIN Thursday, September 03, 2009 5:09 AM admin q (From:SharePoint - Development and Programming)
    Wednesday, September 02, 2009 7:32 PM

All replies