none
SMTP over SSL

คำตอบ

  • Hi,

    Thanks for contacting our forum. Please configure as below and check the results:

    Click on the Outgoing Server tab at the top of the screen, and check the box titled My outgoing server (SMTP) requires authentication. And select the option to Use same settings as my incoming mail server.

    Click on the Advanced tab at the top of the screen, and change:

    • The Incoming server (POP3) from 110 to 995
    • Check the option for This server requires an encrypted connection (SSL)
    • The Outgoing server (SMTP) port from 25 to 587
    • Set the encrypted connection type to TLS


    Hope it helps.


    Regards,

    Jason Chao


    Please remember to mark the replies as answers if they helped.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnsf@microsoft.com.

    • ทำเครื่องหมายเป็นคำตอบโดย fsdg 5 ธันวาคม 2560 6:59
    5 ธันวาคม 2560 2:37
    ผู้ดูแล

ตอบทั้งหมด

  • Hi,

    Thanks for contacting our forum. Please configure as below and check the results:

    Click on the Outgoing Server tab at the top of the screen, and check the box titled My outgoing server (SMTP) requires authentication. And select the option to Use same settings as my incoming mail server.

    Click on the Advanced tab at the top of the screen, and change:

    • The Incoming server (POP3) from 110 to 995
    • Check the option for This server requires an encrypted connection (SSL)
    • The Outgoing server (SMTP) port from 25 to 587
    • Set the encrypted connection type to TLS


    Hope it helps.


    Regards,

    Jason Chao


    Please remember to mark the replies as answers if they helped.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnsf@microsoft.com.

    • ทำเครื่องหมายเป็นคำตอบโดย fsdg 5 ธันวาคม 2560 6:59
    5 ธันวาคม 2560 2:37
    ผู้ดูแล
  • I am encountered this problem recently, I tried to setup the Outgoing server(SMTP): 465 port and use SSL for the encryption, not using TLS, but it don't work. I want to know if it's possible to setup the port to 465 with SSL in Exchange server 2013? if it's ok, how to configure it?

    15 พฤษภาคม 2561 7:50