none
Exchange 2007 Owa Problemi RRS feed

  • Soru

  • MErhabalar,

    Exhange 2007 sp3 Rollup 10 yüklü sistem de owa bir anda aşağıdaki gibi gözükmeye başladı. Thema base klasörünün altına baktığım zaman ikonlar gözükmekte fakat owa da gelmemektedir.Sorun sizce ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz. Hata ekranı aşağıdaki gibidir. 

    22 Şubat 2013 Cuma 21:02

Yanıtlar

  • Merhabalar,

       Problemim çözülmüştür yaptığım işlem adımları ise aşağıdaki gibidir.

    Problem yapıdaki DC görevinde olan server çökmüştü ve adc ve sizing yapmıştık görevleri bu işlem sonrasında pdc de problem olmuş bu sorun giderildi ve Webacces ayarları powershell ile default ayarlara çekilince problem giderildi.

    Konu ile ilgili referans yazılar aşağıdaki gibidir.

    http://www.cozumpark.com/forums/372221/ShowThread.aspx#372221

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/exchangesvrgeneral/thread/1a40356b-8499-4e45-b747-89bc4cd99469

    23 Şubat 2013 Cumartesi 19:40

Tüm Yanıtlar

  • Merhabalar,

       Problemim çözülmüştür yaptığım işlem adımları ise aşağıdaki gibidir.

    Problem yapıdaki DC görevinde olan server çökmüştü ve adc ve sizing yapmıştık görevleri bu işlem sonrasında pdc de problem olmuş bu sorun giderildi ve Webacces ayarları powershell ile default ayarlara çekilince problem giderildi.

    Konu ile ilgili referans yazılar aşağıdaki gibidir.

    http://www.cozumpark.com/forums/372221/ShowThread.aspx#372221

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/exchangesvrgeneral/thread/1a40356b-8499-4e45-b747-89bc4cd99469

    23 Şubat 2013 Cumartesi 19:40
  • Geri dönüş için teşekkürler, geçmiş olsun.


    www.serhadmakbuloglu.com

    23 Şubat 2013 Cumartesi 19:55