none
Plug and Play Service Missing RRS feed

  • Frage

  • We have a Windows 7 SP1 pc that is corrupt.  The Plug and Play Service is missing.  We can't run a repair or see the network/USB Device.  Any suggestions on how to repair the PC???  Or are we ouit of luck?


    Chris Premo

    Montag, 18. Juni 2012 20:22

Antworten

  • Hi ,

    Please try to export the following registry from another working Windows 7 machine and import it to check the result.

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentC​ontrolSet\services\PlugPlay

    Before modify the registry keys, please take a backup of the key. For more information about how to back up and restore the registry, please click the following link to view the article:

    Back up the registry

    http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/Back-up-the-registry

    Hope it helps.


    Tracy Cai

    TechNet Community Support

    • Als Antwort markiert Sabrina Shen Freitag, 29. Juni 2012 09:10
    Mittwoch, 20. Juni 2012 04:22
    Moderator

Alle Antworten

  • 1. Test what is corrupted by

    sfc /scannow

    2. For recovery use in-place upgrade

    Regards

    Milos

    Montag, 18. Juni 2012 21:19
  • Hi ,

    Please try to export the following registry from another working Windows 7 machine and import it to check the result.

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentC​ontrolSet\services\PlugPlay

    Before modify the registry keys, please take a backup of the key. For more information about how to back up and restore the registry, please click the following link to view the article:

    Back up the registry

    http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/Back-up-the-registry

    Hope it helps.


    Tracy Cai

    TechNet Community Support

    • Als Antwort markiert Sabrina Shen Freitag, 29. Juni 2012 09:10
    Mittwoch, 20. Juni 2012 04:22
    Moderator
  • Ended up being a virus on the PC.  Reformated and reloaded the PC.

    Chris Premo

    • Als Antwort vorgeschlagen Chris Premo Freitag, 29. Juni 2012 14:12
    Freitag, 29. Juni 2012 14:12
  • I tried this fix as well and I am still getting the error message

    "Device is not present, not working properly or does not have all of it's drivers installed"

    Root\Legacy_LSNFD\0000

    Any other options?

    Thanks

    Manuel 


    Manuel Robles

    Mittwoch, 18. Dezember 2013 23:43