none
Persistent High DPC latency! PLEASE HELP. (dxgkrnl.sys, Wdf01000.sys) RRS feed

  • Question

  • Hi, I'll try to be as informative as possible.

    Build:

    i5 8600k 4.5ghz.

    1x sandisk 120gb ssd. (boot drive, clean install of windows and latest update.)

    1x samsung 860 Evo 1TB ssd.

    Z370 HD3 Gigabyte Mobo.

    GTX 1080 ROG. 

    2x 2666mhz DDR4 Corsair ram.

    I've tried absolutely everything, disabling hpet, changing power saving modes on everything including changing all of my ethernet settings, enabling MSI on everything that I could, updating BIOS, reverting to old drivers, clean installing Graphics driver using DDU, using drivers provided by gigabyte, and also intel, also using default windows drivers and old graphics drivers aswell as ethernet drivers. 

    I'm not sure if I've made these links shareable properly, but here's my speccy file:

    https://drive.google.com/open?id=1cA4t9bk4apJUj_i5k-Lf6qNlb45ypGnj

    And here is my lantecyMon file: 

    https://drive.google.com/open?id=1O3UNlWT0jtpKwUoD0aLB9rW_Q1wQHS-G

    If theres anything else you'd need to help me diagnose this problem I'd be happy to provide. 

    I believe one of the main problems is my onboard LAN, my speccy is telling me that my Headset (Arctis 5) is using an internet connection for some reason, one of the things I'm hearing a lot of latency through, where as when I use my monitor which uses the Nvidia Audio driver, there's no latency what so ever. 

    Can anyone shed anymore light on this?






    Sunday, March 3, 2019 12:51 AM

All replies