none
error : while taking a backup : RRS feed

  • Question

  • the error which surface while taking backup is please check VSS and SSP application event logs
    Tuesday, June 16, 2015 5:17 PM

Answers

  • To enable us to help you better, you need to provide as many details as you can about the problem you are experiencing.

    If you design your question effectively, you can get good information from people who are knowledgeable about the topic and who are happy to help you.

    Prepare your question. Think it through. Hasty-sounding questions get hasty answers, or none at all.

    What troubleshooting have you done so far?


    Asking an effective question will get you help faster read how here

    Suggestions for asking for help on a site.
    http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html


    Wanikiya and Dyami--Team Zigzag

    Tuesday, June 16, 2015 5:18 PM
    Moderator
  • Hi,

    Please provide more details about this issue, what errors can you see in the event logs related?

    You may need to check whether Volume Shadow Copy Service is running.

    Regards,

    Yan Li

                  


    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help. If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Wednesday, June 17, 2015 7:36 AM
    Moderator

All replies

  • To enable us to help you better, you need to provide as many details as you can about the problem you are experiencing.

    If you design your question effectively, you can get good information from people who are knowledgeable about the topic and who are happy to help you.

    Prepare your question. Think it through. Hasty-sounding questions get hasty answers, or none at all.

    What troubleshooting have you done so far?


    Asking an effective question will get you help faster read how here

    Suggestions for asking for help on a site.
    http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html


    Wanikiya and Dyami--Team Zigzag

    Tuesday, June 16, 2015 5:18 PM
    Moderator
  • Hi,

    Please provide more details about this issue, what errors can you see in the event logs related?

    You may need to check whether Volume Shadow Copy Service is running.

    Regards,

    Yan Li

                  


    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help. If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Wednesday, June 17, 2015 7:36 AM
    Moderator