locked
In-Place Upgrade fails RRS feed

  • Question

  • I am trying to upgrade my Windows 8.1 Enterprise x64 to the Windows 10 Tech Preview for Enterprise. I have a USB with setup. I run setup, it says everything's fine, it starts setup. After reboot, it gets to Setting up...it gets to 79% and then just sits there for a long time.

    Eventually, it restarts, reverts me back to my Windows 8.1 and gives the attached error image.  Can anyone let me know how I can troubleshoot this?  Thanks!

    Michael R.


    Michael Reinders, MCITP:Enterprise Administrator Tushaus Computer Services

    Thursday, October 9, 2014 1:02 PM

Answers

  • Progress...now it rebooted a time or two, and is Applying PC settings, now stuck at 81% for a long time (over 10 min).

    Never mind, it worked this time... :)

    Michael R.


    Michael Reinders, MCITP:Enterprise Administrator Tushaus Computer Services

    Thursday, October 9, 2014 1:29 PM

All replies

  • Progress...now it rebooted a time or two, and is Applying PC settings, now stuck at 81% for a long time (over 10 min).

    Never mind, it worked this time... :)

    Michael R.


    Michael Reinders, MCITP:Enterprise Administrator Tushaus Computer Services

    Thursday, October 9, 2014 1:29 PM
  • Hi Michael R.

    Sometimes, a few devices and services would stop the installation, so we suggest to disable or remove unnecessary items.

    Glad you have installed successfully. Enjoy it.


    Alex Zhao
    TechNet Community Support

    Wednesday, October 15, 2014 9:54 AM
    Moderator