none
Windows Server 2012 R2/ and 2016 VM on Windows 10 Hyper-V RRS feed

  • Question

  • Have this weird problem recently.

    Can't access some sites in Windows Server 2012R2 and Server 2016 VM, on Hyper-V, via the Default Switch(NAT).

    And the sites it can access, like google.com and facebook.com , are taking time to load.

    This issue is only with these two servers, Win10 vm works fine and can access all sites, Server 2008 was tested too and can access all sites, as well as Ubuntu 16.04.

    What could be the problem, I've searched google upside down and can't find anything on this issue?

    Is there some update missing for these two servers?

    Tried disabling all defences on host PC, and disabled firewall, without any results.

    Also asked here 

    https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hyper-v-and-windows-server-2012-r2-and-2016/116e56c5-ba75-4afa-a56f-e616e93fd62f

    But people hear word "server" over there and point to technet, though the issue is with Windows 10 hyper-v

    Tuesday, December 10, 2019 5:38 PM

All replies

  • Hi ,

    Have your patched Windows Server 2012R2 and Server 2016 VM with fully windows updates? If not, please install the latest updates.

    In addition, what 's the result when you nslookup google.com?

    Best Regards,

    Ellen


    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Wednesday, January 1, 2020 3:02 AM