none
Wifi Problem: Detected but cannot connect RRS feed

  • Question

  • Hello guys,

    Im having a problem with my Lenovo ideapad z370 win 7 64 bit. It only detects the wifi coming from a router but when i tried to connect, it foes go through. 

    However, when i used my desktop (Xp sp3) with usb wireless connector, it smoothly connect.

    Waht is wrong with my laptop wifi configuration??? PLS. HELP.

    THANK YOU.

     

    Wednesday, August 8, 2012 9:31 AM

Answers


  • What Troubleshooting have you done thus far?

     
    Please provide MORE details re your current problem.




    We are better able to help you if you help yourself by providing us with as much information as possible..


    Suggestions for asking for help on a site.

    http://support.microsoft.com/kb/555375

    http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html

    http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-windows_update/what-information-to-post-in-the-windows-update/1467f44b-ee27-4f7d-98d7-f1c4b35b3395

    MS-MVP 2010, 2011, 2012 Sysnative.com Team ZigZag

    Wednesday, August 8, 2012 10:06 AM
    Moderator
  • I had the same issue and the result ended up being that the router was not compatable with the OS or network card for the machine I was using. I replaced the router with another and it worked fine. You can trie updating the network adapters on the machine prior to jumping to that conclusion though.
    Wednesday, August 8, 2012 9:24 PM

All replies


  • What Troubleshooting have you done thus far?

     
    Please provide MORE details re your current problem.




    We are better able to help you if you help yourself by providing us with as much information as possible..


    Suggestions for asking for help on a site.

    http://support.microsoft.com/kb/555375

    http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html

    http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-windows_update/what-information-to-post-in-the-windows-update/1467f44b-ee27-4f7d-98d7-f1c4b35b3395

    MS-MVP 2010, 2011, 2012 Sysnative.com Team ZigZag

    Wednesday, August 8, 2012 10:06 AM
    Moderator
  • I had the same issue and the result ended up being that the router was not compatable with the OS or network card for the machine I was using. I replaced the router with another and it worked fine. You can trie updating the network adapters on the machine prior to jumping to that conclusion though.
    Wednesday, August 8, 2012 9:24 PM