none
SCCM deployment Issue RRS feed

  • Question

  • Hello Guys,

    Need your urgent help, i have packaged a Internet Explorer Plug-in called Okta Browser Plug-in and deployed it to few computers.

    Result: Few were successful, Few are in-progress and few Failed. I have below errors:

    The software change returned an error 0x87d01106

    and

    The software change returned error code 0x6(6)

    Can you please help me on fixing this issue.

    Thank you very much in advance.

    Thursday, May 30, 2019 4:03 AM

Answers

  • It worked when i wrote a Batch file to close the IE and install the plug-in.

    Regards,

    Prasad

    • Marked as answer by RealStruggler Thursday, August 1, 2019 6:34 AM
    Thursday, August 1, 2019 6:34 AM

All replies

  • 0x87d01106 - Failed to verify the executable file is valid or to construct the associated command line.

    What is your installation command line? Does it work if you install it manually with that command line?

    Thursday, May 30, 2019 6:57 AM
  • Hello,

    Here's the command line "setup.exe" /q

    I tried it manually and it worked.

    Thanks.

    Thursday, May 30, 2019 8:28 AM
  • Try the deployment with batch file and include start "" /wait command line
    Thursday, May 30, 2019 1:24 PM
  • It worked when i wrote a Batch file to close the IE and install the plug-in.

    Regards,

    Prasad

    • Marked as answer by RealStruggler Thursday, August 1, 2019 6:34 AM
    Thursday, August 1, 2019 6:34 AM