none
Cd/DVD drivers missing

    Question

  • When I upgraded Itunes on my computor( which is using windows Vista). The CD/DVD drivers are not working. It is stating that they are missing. I have looked in Systems and had a look at regedit but I am a novice who is about to throw this computor out the window.
    Any suggestions. Is this common.
    Thursday, December 24, 2009 7:25 PM

Answers

  • These articles may help.

    The CD drive or the DVD drive does not work as expected on a computer that you upgraded to Windows Vista
    http://support.microsoft.com/kb/929461

    Your CD drive or DVD drive is missing or is not recognized by Windows or other programs
    http://support.microsoft.com/kb/314060




    Regards, Dave Patrick .... Microsoft Certified Professional Microsoft MVP [Windows]
    • Marked as answer by Bruce-Liu Thursday, December 31, 2009 7:25 AM
    Thursday, December 24, 2009 7:43 PM
  • Hi,

     

    The problem happens on Windows Vista and we mainly focus on the questions about Windows Server system. If the problem continues after trying Dave’s suggestion, for quick and accurate response to the question, it is recommended you initial a new thread in the Windows Vista forum. The support professional there are more familiar with it and can help you in a more efficient way.

     

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/category/windowsvistaitpro

     

    Hope the issue will be resolved soon.

     

    Regards,

    Bruce

    • Marked as answer by Bruce-Liu Thursday, December 31, 2009 7:25 AM
    Friday, December 25, 2009 8:20 AM

All replies

  • These articles may help.

    The CD drive or the DVD drive does not work as expected on a computer that you upgraded to Windows Vista
    http://support.microsoft.com/kb/929461

    Your CD drive or DVD drive is missing or is not recognized by Windows or other programs
    http://support.microsoft.com/kb/314060




    Regards, Dave Patrick .... Microsoft Certified Professional Microsoft MVP [Windows]
    • Marked as answer by Bruce-Liu Thursday, December 31, 2009 7:25 AM
    Thursday, December 24, 2009 7:43 PM
  • Hi,

     

    The problem happens on Windows Vista and we mainly focus on the questions about Windows Server system. If the problem continues after trying Dave’s suggestion, for quick and accurate response to the question, it is recommended you initial a new thread in the Windows Vista forum. The support professional there are more familiar with it and can help you in a more efficient way.

     

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/category/windowsvistaitpro

     

    Hope the issue will be resolved soon.

     

    Regards,

    Bruce

    • Marked as answer by Bruce-Liu Thursday, December 31, 2009 7:25 AM
    Friday, December 25, 2009 8:20 AM