none
microsoft office project 2007 failed to start RRS feed

  • 问题

  • Dear my friends,I have a expedit problem about microsoft office project 2007. I hava installed the microsoft office project in my machine,but I don't successful to start,when I double click the projct icon to start,happen the following prompt:

    Project failed to start correctly last time.Start Project in the safe mode.will help you correct or isolate a startup problem in order to successfully start the program. Some functionality may be disable in this mode.Do you want to start in safe mode?

    Whether I click yes or no,have not every response except the dialog disappear.then,I double click the projct icon to start,happen the following prompt:

    Project failed to launch in safe mode.Do you want to start Defect and repair?

    I click yes,then microsoft soft project successfully repair. But I start the project again,The problem still occur,I though uninstall and install,but don't resolve the problem.

    please help me,thank you very much!

    the Best regards for you!


    2011年7月13日 10:15

答案

  • Hi David,

    Based on my research, I found this problem may caused by the conflict with 3rd-party applications, e.g., certain anti-virus application.

    To verify this, please start your windows in clean boot. You can follow the instructions in the KB below:

    http://support.microsoft.com/kb/310353/en-us

    http://support.microsoft.com/kb/929135/en-us

     

    If you are able to start the Project in the clean boot mode, then you can follow the instructions in the KB to determine which service may be causing the problem.

    Let me know the result, any questions, feel free to post back.


    Sincerely,

    Max Meng
    Forum Support


    Come back and mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.
    2011年7月16日 14:45
    版主

全部回复

  • Hi David,

    Based on my research, I found this problem may caused by the conflict with 3rd-party applications, e.g., certain anti-virus application.

    To verify this, please start your windows in clean boot. You can follow the instructions in the KB below:

    http://support.microsoft.com/kb/310353/en-us

    http://support.microsoft.com/kb/929135/en-us

     

    If you are able to start the Project in the clean boot mode, then you can follow the instructions in the KB to determine which service may be causing the problem.

    Let me know the result, any questions, feel free to post back.


    Sincerely,

    Max Meng
    Forum Support


    Come back and mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.
    2011年7月16日 14:45
    版主
  • Hi David,

    Have you tried my suggestions? How is everything going on?


    Sincerely,

    Max Meng
    Forum Support


    Come back and mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.
    2011年7月20日 2:49
    版主
  • As there has been no update for a couple of days, I will temporary mark the reply as answer to closed this thread.
    And if you come back to find it doesn't solve your problem, please feel free to reply to us and unmark the answer.

    Sincerely,

    Max Meng
    Forum Support


    Come back and mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.
    2011年7月22日 1:33
    版主