VIEW 
Points
Time
Detail
+5
-
Contributed a helpful post to the Upgrade to Exchange 2010 SP3 Failed at Hub Transport thread in the Exchange Server 2010 Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the An Active Manager operation failed thread in the Exchange Server 2010 Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the find outlook version of exchange 2010 users thread in the Exchange Server 2010 Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the How to export Exchange2010 config thread in the Exchange Server 2010 Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the Exchange 2010 eventID 2105/2106 thread in the Exchange Server 2010 Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the Exchange 2010 SP2 Upgarde Obtaining Language Pack error thread in the Exchange Server 2010 Forum.
+5
-
+5
-
Contributed a helpful post to the How to setup Windows Mail in Vista with exchange server? thread in the Exchange Server 2010 Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the Get-MailboxDatabaseCopyStatus ActionInitiator: Administrator thread in the Exchange Server 2010 Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the Event ID 9875 appearing thread in the Exchange Server 2010 Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the Show error message when refresh move request page thread in the Exchange Server 2010 Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the What does "LegacyExchangeDN" do? thread in the Exchange 2003 and Exchange 2007 - General Discussion Forum.
+15
-
Answered the question Event 3043 & 3048 confirmed by the asker in the Exchange Previous Versions - Setup, Deployment, Updates, and Migration Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the Show error message when refresh move request page thread in the Exchange Server 2010 Forum.
+5
-
0
-
Contributed a proposed answer to the question Autodiscover Authentication in the Exchange 2003 and Exchange 2007 - General Discussion Forum.
+15
-
Answered the question Exchange 2003 to Exchange 2010 - Signed messages - ActiveSync confirmed by the asker in the Exchange Server 2010 Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the Exchange 2003 to Exchange 2010 - Signed messages - ActiveSync thread in the Exchange Server 2010 Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the 2013 Default Receive Connectors thread in the Exchange Server 2013 - Mail Flow and Secure Messaging Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the Advanced Query Syntax (AQS) Escape Character? thread in the Exchange Server 2010 Forum.
+5
-
+5
-
Contributed a helpful post to the Exchange 2010 To field encoding problem thread in the Exchange Server 2010 Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the File Share Witness on a clustered file server? thread in the Exchange Server 2010 Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question File Share Witness on a clustered file server? in the Exchange Server 2010 Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the File Share Witness on a clustered file server? thread in the Exchange Server 2010 Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the Upgrade to Exchange 2010 SP3 Failed at Hub Transport thread in the Exchange Server 2010 Forum.
+5
-
+5
-
0
-
Marked an answer to the question Exchange 2010 mailbox server role in the Exchange Server 2010 Forum.
0
-
Marked an answer to the question Backup Completed with Warnings in the Exchange Server 2013 - General Discussion Forum.
0
-
Marked an answer to the question Change Archive Quota but not for all in the Exchange Server 2010 Forum.
0
-
Marked an answer to the question New DAG Cluster in the Exchange Server 2010 Forum.
0
-
Marked an answer to the question Unable to remove disconnected Mailbox in the Exchange Server 2010 Forum.
0
-
Marked an answer to the question OWA password change issue- Exchange 2010 in the Exchange Server 2010 Forum.
0
-
Marked an answer to the question Client Access Role Fails to Install in the Exchange Server 2010 Forum.
0
-
Marked an answer to the question exchange 2013 setup error mess, in the Exchange Server 2013 - General Discussion Forum.
0
-
Marked an answer to the question EWS API and 401 Exception in the Exchange Server 2010 Forum.
+10
-
Answered the question EWS API and 401 Exception in the Exchange Server 2010 Forum.
0
-
0
-
0
-
Marked an answer to the question Data Pipe Size Between Sites in the Exchange Server 2010 Forum.
0
-
Marked an answer to the question Data Pipe Size Between Sites in the Exchange Server 2010 Forum.