A TN Wiki Beta 2010. 04. 14-én indult. Nézd meg a 8,5 perces bejelentő videót (angol):

Ami pár éve ötletnek indult, az most már előtted van. Az alulról szerveződő erőfeszítéseknek és sokak munkájának hála, a TechNet Wiki megérkezett, és máshogy tekintünk már így a tartalomra. Ez egy, a technikai tartalmak és az azokon végzett munka szélességének, mélységének, és közvetlenségének növelésére tett kísérlet.

Ezt az alulról szerveződést Te és mi: Mi, a közösség együtt vezetjük. Nincs mindenre válaszunk. Lesznek hibák a rendszerben; leckék, amelyeket a közösséggel együtt kell megtanulnunk; funkciók, amelyeket ki-, és folyamatok, amelyeket tovább kell fejlesztenünk. Viszont lesz tartalom. Rengeteg nagyszerű tartalom, amit mindannyian együtt írunk.

Csatlakozz hozzánk! Segíts nekünk! Működj közre bátran!Mi az a TechNet Wiki?

A TechNet Wiki egy információs könyvtár a Microsoft technológiáiról - a közösség által, a közösségnek írva. Akár kódot írsz, akár szervereket menedzselsz, akár létfontosságú oldalakat tartasz karban, vagy csak szereted beleásni magad a részletekbe, szerintünk otthonosan fogod magad érezni a TechNet Wikin.

  • Ez egy közösségi oldal. A hivatalos dokumentációkért lásd az MSDN Libraryt, a TechNet Libraryt, vagy vedd fel a kapcsolatot a Microsoft Support-tal.
  • A Wiki a Microsoft technológiákra fókuszál. A közösség átszerkeszt vagy eltávolít minden olyan lapot, amely túlzottan letér erről az útról.
  • A Wikipedia inspirál bennünket.
  • Bárki, aki csatlakozik, közreműködhet tartalmak hozzáadásában.

Járd be a wikit ezzel a gyors, egyperces videóval (angol):

 


Hogyan vehetek részt ebben?

A részvétel legegyszerűbb formája a Wikin található információk felhasználása. A közösség hogyan-csináld útmutatókat, hibaelhárítási tippeket és technikákat, gyakorlatias felhasználási eseteket, scriptelési hivatkozásokat, de koncepcionális, általános és technológiai áttekintő témaköröket is biztosít.

Örömmel vesszük visszajelzésedet. Látogass el a TechNet Wiki Discussion fórumra, vedd fel velünk a kapcsolatot a Wikin, vagy tweeteld visszajelzésedet a #TNWiki címke használatával (és kövesd a WikiNinjas-t).

Segíts megírni a jövőt!


Lásd még


Külső hivatkozások


További nyelveken

Ez a cikk a következő nyelveken is elérhető: