Το TechNet Wiki Beta ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 14/04/2010. Παρακολουθήστε το βίντεο της ανακοίνωσης, διάρκειας 8.5 λεπτών:

Αυτό που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια ως μια ιδέα βρίσκεται τώρα μπροστά σας. Μέσα από τις θεμελιώδεις προσπάθειες και το έργο πολλών, το TechNet Wiki έχει καταφθάσει και ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε περιεχόμενο δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Πρόκειται για ένα πείραμα που σχεδιάστηκε για να αυξήσει το εύρος, το βάθος και την αμεσότητα του τεχνικού περιεχομένου και να εξελίξει τον τρόπο που εργαζόμαστε με το περιεχόμενο.

Πρόκειται για μια θεμελιώδη προσπάθεια που οδηγείται από εσάς και από εμάς: εμάς την κοινότητα. Δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις. Θα υπάρξουν παραξενιές στο σύστημα, μαθήματα που θα μάθουμε μαζί με την κοινότητα, νέα χαρακτηριστικά που θα εκκολαφθούν και διαδικασίες που θα εξελιχθούν. Και θα υπάρξει περιεχόμενο. Πολύ και καλό περιεχόμενο που θα γραφτεί από όλους εμάς.

Συμμετέχετε. Βοηθήστε μας. Συνεισφέρετε με θάρρος!
Τί είναι το TechNet Wiki?

Το TechNet Wiki είναι μια βιβλιοθήκη πληροφοριών σχετικά με τις τεχνολογίες της Microsoft, γραμμένη από την κοινότητα για την κοινότητα. Είτε γράφετε κώδικα,  είτε διαχειρίζεστε servers, είτε διατηρείτε κρίσιμες ιστοσελίδες σε λειτουργία, ή αν απλά απολαμβάνετε να αναλύετε λεπτομερώς τα πράγματα, πιστεύουμε ότι στο TechNet Wiki θα αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας.

  • Αυτό είναι ένα site της κοινότητας. Για επίσημη τεκμηρίωση, κοιτάξτε στη βιβλιοθήκη του MSDN, στη βιβλιοθήκη του TechNet ή επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Microsoft.
  • Το Wiki εστιάζει σε τεχνολογίες της Microsoft. Η κοινότητα θα επεξεργάζεται ή θα απομακρύνει θέματα που απέχουν πολύ από αυτές.
  • Εμπνεόμαστε από την Wikipedia.
  • Οποιοσδήποτε λαμβάνει μέρος μπορέι να συμμετέχει και να συνεισφέρει.

Περιηγηθείτε στο wiki σε ένα γρήγορο βίντεο ενός λεπτού:

 


Πώς μπορώ να συμμετάσχω?

Ο απλούστερος τρόπος για να συμμετάσχετε είναι να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες σε αυτό το Wiki. Η κοινότητα παρέχει οδηγούς βήμα-προς-βήμα, συμβουλές  και τεχνικές αντιμετώπισης προβλημάτων, πρακτικά σενάρια χρήσης, κατευθύνσεις για scripting καθώς και επισκόπηση, επισκόπηση εννοιολογικών και σχετικών με την τεχνολογία θεμάτων.

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα. Πηγαίνετε στο φόρουμ συζήτησης του TechNet Wiki, συνδεθείτε μαζί μας στο Wiki, ή σχολιάστε χρησιμοποιώντας στο Tweeter το # TNWiki (και να ακολουθείτε τους WikiNinjas).

Βοηθήστε μας να γράψουμε το μέλλον.

Δείτε επίσης


Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Εναλλακτικές γλώσσες

Αυτό το άρθρο είναι διαθέσιμο και στις παρακάτω γλώσσες: