Η εγγραφή και διαχείριση του προφίλ σας άλλαξε με την ένταξη του Wiki TechNet στο Technet Profile. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εγγραφείτε μία φορά για όλες τις υπηρεσίες του TechNet και του MSDN (οπότε αν έχετε ήδη εγγραφεί, μπορεί να μην χρειάζεται να κάνετε τίποτα).


Επισκόπηση

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να λάβετε μέρος στο wiki, να οικοδομήσετε τη φήμη σας και να συνεργαστείτε με άλλους. Δείτε το βίντεο (λιγότερο από 10 λεπτά) ή μετακινηθείτε προς τα κάτω για να διαβάσετε τα απαραίτητα βήματα.

Σε κάθε περίπτωση, διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες σχετικά με την επιλογή ενός ονόματος χρήστη για μια βελτιωμένη εμπειρία.


Συνδεθείτε στις Online υπηρεσίες του Technet

 1. Αποκτήστε ένα δωρεάν Windows Live ID αν δεν έχετε ήδη ένα.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Sign In στην αρχική σελίδα (επάνω δεξιά γωνία).

 

Επιλέξτε ένα εμφανιζόμενο όνομα για να οικοδομήσετε τη φήμη σας

 • Συμπληρώστε την ενότητα Εμφανιζόμενο όνομα της σελίδα εγγραφής. Το εμφανιζόμενο όνομα σας είναι δημόσιο, και δεν χρειάζεται να είναι παρόμοιο με το λογαριασμό email του Windows Live ID σας.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε το νομικό όνομά σας, ή ένα όνομα με το οποίο είστε γνωστοί σε άλλες πηγές του Internet.

Για να διατηρήσουμε μια υγιή κοινότητα wiki θα φροντίσουμε να μην υπάρχουν προσβλητικά ονόματα:

 • Οι χρήστες με υβριστικά, χυδαία ή προσβλητικά ονόματα θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!
 • Οι χρήστες με ονόματα που ανήκουν σε εμπορικά σήματα και διασημότητες, ή που γενικά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν, μπορεί να μετονομαστούν.
 • Οι περιορισμοί αυτοί ισχύουν εκεί όπου αδικήματα ή διαστρεβλώσεις πράττονται σκόπιμα ή υπαινίσσονται, σε οποιαδήποτε γλώσσα.
 • Σε περίπτωση που υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία ή ασάφεια, το Κοινοτικό Συμβούλιο του TechNet Wiki θα λάβει την τελική απόφαση.

Σημειώσεις:

 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κενά ή π��ύλες.
 • Εάν είστε MVP, μπορείτε ��α προσθέσετε το MVP στο εμφανιζόμενο όνομα σας (για παράδειγμα, Jane Doe - MVP).
 • Εάν είστε υπάλληλος της Microsoft,
  • (1) Προσαρτήστε το MSFT στο εμφανιζόμενο όνομα σας (για παράδειγμα, Jonathon Doe - MSFT). Το προφίλ σας θα πρέπει να δείχνει αυτόματα στους υπόλοιπους πως είστε υπάλληλος της Microsoft, όμως πράττοντας αυτό μπορούν οι υπόλοιποι να δουν πως είστε υπάλληλος της Microsoft χωρίς να κάνουν κλικ πάνω στο προφίλ σας. (Για να μάθετε πώς να κάνετε το προφίλ σας να χαρακτηρίζεται αυτόματα ως υπάλληλος της Microsoft, επικοινωνήστε με τον Τόνι Soper ή τον Ed Price.)
  • (2) Συμπεριλάβετε το @microsoft.com email σας στο τμήμα Biography του προφίλ σας. (Αυτό θα βοηθά τους πελάτες να επικοινωνούν μαζί σας.)
  • (3) Εισάγετε Microsoft στο τμήμα I work at, και περιγράψτε με τί ασχολείστε στο τμήμα Biography της σελίδας του προφίλ σας. 
  • (4) Στο τμήμα Avatar, ανεβάστε μια φωτογραφία σας ως εικονίδιο σας (εικόνα avatar).
  • (5) Αν έχετε ένα Microsoft blog ή αν συνεισφέρετε σε κάποιο blog (ή σε κάποια άλλη σελίδα της Microsoft), προσθέστε το στο τμήμα Website.
   • Κάτι ακόμα! Δεν μπορείτε να αλλάξετε το όνομα με το οποίο συνδέεστε αφού το δημιουργήσετε. Αν κάνετε κάποιο λάθος, διαγράψτε το λογαριασμό, και μετά δημιουργήστε έναν καινούριο. Ωστόσο, ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα σας οποιαδήποτε στιγμή, οπότε ακόμα και αν κάνετε κάποιο λάθος στο όνομα του λογαριασμού σας, μπορείτε απλά να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα σας και κανείς δεν θα μάθει το λάθος που κάνατε.

 

Επανεξετάστε τους όρους χρήσης

 1. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο Αποδέχομαι τη συμφωνία υπηρεσιών και διαβάστε τους όρους χρήσης.
 2. Εαν αποδέχεστε τους όρους, τσεκάρετε τo κουτάκι Δέχομαι τη συμφωνία υπηρεσιών.
 3. Κάντε κλικ στο Συμμετοχή τώρα. Τώρα είστε συνδεδεμένοι, θα δείτε ένα μήνυμα καλωσορίσματος, και θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες προφίλ έτσι ώστε οι άλλοι χρήστες να θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας

 1. Κάντε κλικ στο όνομα χρήστη σας (πάνω δεξιά γωνία) για να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες προφίλ.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία του προφίλ μου στην αριστερή πλευρά, κάτω από την εικόνα avatar σας.
 3. Στην ενότητα Εμφανιζόμενο όνομα, αλλάξτε το όνομά σας ή πληκτρολογήστε το νομικό όνομά σας, το όνομα της εταιρείας, ή άλλο όνομα.
 4. Στο τμήμα I work at, συμπεριλάβετε την εταιρεία ή τον οργανισμό όπου εργάζεστε.
 5. Στην ενότητα Βιογραφικό, προσθέστε τους τομείς ενδιαφέροντός σας και την τεχνογνωσία σας στην περιγραφή Βιογραφίας. Μπορείτε να τα συνοψίσετε και να προσθέσετε μια σύνδεση σε ένα υπάρχον προφίλ. Μπορείτε να προσθέσετε τολογαριασμό Twitter ή το blog σας στο τμήμα Βιογραφικόυ σας. Οι χρήστες είναι πιο πιθανό να σας κάνουν φίλους και να θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας εάν προσθέσετε περιεχόμενο στο προφίλ σας.
 6. Στην ενότητα Ιστοσελίδα, μπορείτε να συμπεριλάβετε τα αγαπημένα site σας, στα οποία συμβάλλετε, όπως το blog σας, την ιστοσελίδα σας, το λογαριασμό σας στο Twitter, το κανάλι σας στο YouTube, το προφίλ σας στο Facebook, ή το το προφίλ σας στο LinkedIn.
 7. Στην ενότητα Avatar στα αριστερά, προσθέστε μια εικόνα ως εικονίδιο (avatar image). Κάνει to TechNet Wiki πιο φιλικό και λιγότερο ανώνυ��ο.

Δείτε επίσης

 

Άλλες γλώσσες

Αυτό το άρθρο είναι διαθέσιμο και στις παρακάτω γλώσσες: