Exchange Training, Exams, and Certifications (nb-NO)

Exchange Training, Exams, and Certifications (nb-NO)

denne Exchange TechNet Wiki siden finner du en liste over gjeldende Exchange treningsmuligheter, MCP eksamener og sertifiseringer som er tilgjengelige fra Microsoft Læringsenter.

Selv om Microsoft læringssenter har god informasjon om disse emnene, er det ikke en side som viser all utveksling spesifikk informasjon som ikke eksisterer. I stedet er informasjonen spredt ut over flere sider som betyr at du trenger å bruke tid på å lete etter relevant informasjon du trenger.

Dette er grunnen til at denne Wiki siden ble opprettet. For å gi deg en enkel liste som inkluderer Exchange-relevante lenker uansett hvis du søker for Exchange treningsmuligheter, MCP eksamen, eller sertifiseringer.

 

 


Exchange traning


Exchange MCP eksamner

 

Exchange 2007:

Exchange 2010:


Exchange Certifications

 

  • Microsoft Certified Master: Exchange 2010 
    Forutsetningene som kreves for å søke om MCM: Exchange 2010 opplæring samt å passere den er oppført på siden. For å oppnå MCM: Exchange 2010 status, du delta på 3 uker med trening i Redmond og bestå tre skriftlige prøver samt Qual lab. En ny vei for å bli MCM kom juli 2011 , du må bestå MCM: Exchange Server Knowledge (88-974) and MCM Exchange Server 2010 Lab Exam (88-975).
  • Microsoft Certified Architect: Exchange 2010 
    For å søke om MCA: Exchange 2010 eksamen, du først ha oppnådd MCM: Exchange 2010 status. For å bli MCA: Exchange 2010, du bestå gjennomgangen av styret, som du kan finne informasjon om det i lenken.

 


Andre språk

Denne artikkelen er også tilgjengelig i følgende språk